Vind: Din helt egen strisser

IMG_3194

 

Dem, der følger med henne på Facebook ved allerede, at jeg, i begejstring over sommerens genkomst, har smidt min absolutte yndlingsbog pt. Akrash (Der betyder strisser på arabisk slang) af Jesper Stein i gavepuljen.

Hvorfor den er fantastisk, har jeg fablet op ad stolper og ned ad vægge om her, og det gælder altså også selvom man ikke er til krimier. Der er meget mere i historien end ”bare” en krimi, nemlig kærlighed, had, hævn, svigt, bedrag, humor og sex, der er rigeligt af det hele og bogen er skidegodt skrevet.

Du deltager ved at smide en kommentar på Facebook og så finder Wilma en vinder udfra vanlig hundelogik. Det skal lige nævnes at det er mit eget selvfinansierede, halvnussede eksemplar, der udloddes, så der er en vis risiko for, at der medfølger chokoladefingeraftryk og æselører. Det er en del af charmen, som man siger.

 

English recap: Sorry, this giveaway is for danish residents, only. 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *