Tre franske adresser, du skal kende

images

 

I Frankrig kan de det der med at holde udsalg.
Ikke noget med de fimsede 10 - 20% rabat, som mange danske butikker tror, får os til at blive våde i trusserne,  flå dankortet op og gå amok. 10 procents rabat er jo ikke udsalg. Det er en fornærmelse!

I Paris fx taler vi minus 50 -75 %, alle butikker skyder udsalget i gang samtidig på en præcis fastsat dato, to gange om året. I år er ”Soldes”, som det hedder, begyndt 25. juni og varer til slutningen af juli. 
Det er da til at forholde sig til og med rabatter så store, så er det også værd at rejse efter – om ikke andet for at se de, ellers noble, franske madammer gå bananas, når fx stormagasinerne eller de store designere som Chanel og Louis Vutton slår dørene op.

Har du ikke mulighed for at rejse efter udsalget, kan udsalget heldigvis komme til dig.

Her var det så, at jeg havde linet tonsvis af billeder af lækre sager op, men eftersom jeg stadig er internet-løs (Dø Telia, bare dø!), må I nøjes med links.
Alternativet er, at jeg hopper ud af vinduet i raseri over det langsommelige upload – og det vil nu give sådan et dårligt indtryk på naboerne, når jeg nu lige er flyttet ind.

Adresserne er mine tre hemmelige adresser.
Dem, jeg frekventerer i smug og efterfølgende kan skride rundt i Acnes Alma-boots til den nette sum af 800 kr. Oui!

Colette: 
Butikken som alle fashionister har på deres ”Må besøge ”- liste i Paris. Det fatter jeg så ikke. Enten er jeg ikke avantgarde nok eller også er jeg for gammel, formentlig begge dele. I hvert fald mister jeg fuldstændig fatningen, når jeg vover mig derind. Online er det til gengæld til at overskue og her er godter til både mænd og kvinder, indenfor sjove gadgets, interiør, kult-parfumer og naturligvis tøj. Mærkerne er fx Kenzo, Valentino, Givenchy, Erdem og Alaia. Klik dig rundt på sitet, der er SÅ mange lækkerier og er en oplevelse i sig selv. Kommer købetrangen over dig, kan det jo altid blive til for 200 kr. Love me-post its

La Garconne:
Her er rigtig mange lækre mærker til både mænd og kvinder: Acne, Isabel Marant, Commes de Garcons, 3.1 Philip Lim, Repetto, Alexander Wang, Rick Owens, Proenza Schouler, Carven mv. Især på sko og tasker er der kup og gode besparelser at gøre, fx på Isabel Marants populære Betty sneaker, Philip Lims Pashli taske og de føromtale Acne-boots (Ja, jeg har stadig optur over det kup. Så overfladisk er jeg 😉 )
Helt galt bliver det, når jeg nu fortæller at du kan spare yderligere 20 % på udsalgsprisen med koden  JULYID20. Velbekomme 🙂

Stormagasinet Merci har endelig fået en onlineshop.
Især smykkerne, der er på udsalg er vildt fede og der er så mange gode køb at gøre fx på denne fine ring, eller denne halskæde, som jeg (også) elsker.

Plus mange franske tøjmærker, der er ukendte for os andre, men som udmærker sig ved at være i brilliant kvalitet og billigt.
Er du en af de mange, der gik forgæves efter Hays virkelig fine gitter-lampe, så er det her du finder dens meget vellignede fætter – til en ualmindelig fornuftig pris i forhold til Hays på 1000 kr.

Har du nogle gode links til onlineshops med et killer-udsalg?
Del dem endelig i kommentarfeltet, så andre også kan få glæde af dem.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *