Rejsetip: Slut med jetlag

Sommertid er rejsetid og der er næppe noget, der kan fucke en ferie op som jetlag.

Nogle klarer det forholdsvis nemt, andre, som mig, der skal bruge flere uger bare for at omstille mig, når vi skifter til sommer – og vintertid, kan nærmest få ferien ødelagt ved at rykke kroppen igennem adskillige tidszoner.

jetlag-app-

 

Heldigvis er der en app, der kan hjælpe på den slags, så du slipper for at være søvnløs om natten, træt og gnaven om dagen og vågne hammersulten kl. 03 om natten, fordi kroppen stadig tror det er spisetid i New York.

I Jet Lag App’en indtaster du dit afrejse- og ankomsttidspunkt og så udregner den de bedste spise – og sovetidspunkter, så du hurtigst muligt får dine biologiske rytmer tilbage igen og får maks. ud af din ferie.

Smart!

Fås i App Store til 19 kr.

 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *