Hvem er det så, man skal knalde for at få en anstændig kop kaffe?!

Som vi var inde på i det her indlæg, så kan udfordringen med at få en ordentlig kop kaffe være urimeligt stor. Især i Spanien.

Herhjemme synes jeg dog også, at det er ved at være lige stramt nok. Ikke, at jeg ikke ved, hvor jeg skal købe the good shit, det er på Themsens og Nelles, men jeg kan se på mit kontoudtog, at det er en dårlig idé at vælge den model hver dag.

foto-5

I dag var der så et kæmpe røvhul i min husstand, der havde glemt at købe kaffe. Ja, det er mig selv og jeg ville ønske, at jeg kunne slå op med mig selv, men da det ikke er tilfældet, tager jeg nu tyren ved hornene og sætter jagten ind på en ordentlig kaffemaskine.  Jeg skal alligevel finde en fødselsdagsgave til mig selv og det lader ikke til, at det bliver verdens mest fantastiske Valentino-sko for dem vil alle andre tilsyneladende også have. Bastards.

Hver dag kan jeg se på Instagram (I må gerne følge med, jeg hedder bare mit navn og laver ikke en skid spændende) at folk poster den ene fancy kop kaffe efter den anden. Hjemmelavet, forstås på en smart maskine.

Men hvad skal man vælge? Den smarte bypige har fået mig overbevist om en aldeles laber ekspressomaskine, men eftersom jeg lige har lagt et depositum, der svarer til Rumæniens samlende bruttonationalprodukt, for en ny bolig, så må kaffe-løsningen gerne være billigere.

Skal den hedde Nespresso? Dolce Gusto? Gaggia? Noget helt fjerde? Umiddelbart synes jeg nemlig ikke at Nespresso-kaffe smager så super-lexi, så kan I ikke enlighte me?

(Jeg kunne naturligvis ikke finde på, at gå til yderligheder som overskriften antyder. Endnu)

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *