Små glæder #1

unnamed

 

Små glæder er et nyt lille indslag, som jeg håber bliver af tilbagevendende karakter.
Konceptet er straight up copy-catted fra den altid fine Emily Salomon, som er helt eminent god til at finde det positive, der kan kaste et mere lyserødt skær over hverdagen.
Det synes jeg i dén grad, der er brug for, i hvert fald tror jeg det er sundt, at forsøge at minde sig selv om alle de små fine ting, mennesker og oplevelser, der bringer glæde i hverdagen og så kan jeg jo lige så godt dele det med Jer, hvis der er andre, der har brug for lidt feelgood.

Jeg har nogle rimeligt trælse dage i øjeblikket, hvor jeg virkelig synes at egoismen og selvoptagetheden trives i bedste velgående, mens det er ret småt med forståelsen. Omgivelsernes, forstås. Og hvor tanken ”Det kan jo være, at det er noget, der er vigtigt for en anden end lige mig selv” ikke rigtig lader til at eksistere.
Bevares, det kan da være, at jeg skal til at blive noget mere egoistisk, men jeg kan egentlig bedst lide at være givende og omsorgsfuld, så måske er det omgivelserne, der skal justeres på.
I hvert fald er det i længden ret trættende, at stille op til ”Hokus pokus, jeg har udelukkende mig selv i fokus”, når der ikke kommer noget retur.

Nå – men det var glæderne, vi kom fra og som er langt bedre at fokusere på. For de findes jo. Sammen med de gode mennesker, som der også findes og som jeg er heldig at kende nogen af:

- Fx seriejunkie-partner in crime-veninde, der farer hovedstaden rundt for at finde en postkasse med søndagstømning, så Homeland-junkien på Fyn, kan få sit fix.
( En uge senere lagde Netflix, så 2. sæson op, men jeg sværger, at jeg var død, hvis jeg havde skullet vente så længe. Hvilket minder mig om: Host SÅ op med den sæson 3, der allerede er lavet, for f*cks sake!)

foto-3

- Den nye kioskmand, der gladeligt tager imod pakker – helt uden at vide, hvem jeg er. Dog ville han godt lige vide om der kunne være en bombe i, men det synes jeg egentlig er et fair spørgsmål, alt taget i betragtning…

- I søde, dejlige læsere, der har skrevet og tilbudt alle former for hjælp til, at kræftsyg dreng får sin bamse tilbage. Rynkeby har sendt hele to kæmpe-Gorillaer til Anton og ja, jeg er med på at det er ren reklame for dem, men det er sgu også sødt gjort.

- En hel dag med sammen anden yndlingsven, bøger og andre kriminørder

- Varmt vand og varme. I’m dead serious! En af de små ting, man tager fuldstændig for givet og helt glemmer at sætte
pris på - før man har undværet i tre dage, hvor det konstant silede ned og var tissekoldt. Sjældent har et bad været så
godt!!!

- Overskudsmennesker, der kreerer de fineste ting og deler dem gratis med hele internettet. Fx de fine kalendere på billedet øverst. Det er da megagod stil!

English recap: The danish blogger Emily Salomon has inspired me to a more positive way of thinking. I try to focus on the small, nice things in my everyday life, like a dear friend who mails me the new episodes of Homeland and and the beautyfull free stuff that other bloggers give away for free, like the calendars shown on the top-image.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *