Nu vil jeg godt bede om en intervention!

(Indledningsvis: Før venligst til protokols, at jeg ikke kan fordrage lyserød. Bare lige for en god ordens skyld!)

De seneste år, hvor alle nuancer af såkaldt nude og lyserød har været på modepaletten, er det behændigt lykkedes mig at slippe udenom ved kun, at have erhvervet mig sko, en bluse, en skjorte og en top i føromtale nude-farve. Bare sådan lige for at være sporadisk med på noderne, da jeg reelt ligner døden fra Lübeck i den farve.
Da blogland og Instagram begyndte at flyde over med lyserødt og i særdeleshed lyserøde forårsjakker, svor jeg, at det blev over mit lig, at jeg skulle rende rundt og ligne en forvokset candyfloss/wc-børste.

Indtil nu, altså.

Jeg skal ikke kunne sige om det er en del af, at alle sikringerne i ens hoved ryger, når man pludselig fuldstændig ændrer smag, men i hvert fald har jeg nu fået pink på hjernen. Pink, pink, pink, pink (Ja, der står pink, som i farven. Ikke p*k. Det har jeg også, men det er en helt anden sag)

Faktisk er det nået så vidt, at jeg, Frøken ”Jeg-er-altid-iført-sort-fra-top-til-tå-og-hvis-det-virkelig-skal-være-vildt-spicer-jeg-op-med-noget-gråt” nu er et knurhår fra, at smide en formue efter en lyserød Balenciaga-taske. Simpelthen fordi den er helt perfekt. Og nude-farvet.

11622_9895_1
Desværre stopper det ikke engang der, jeg finder konstant ting, jeg absolut må eje. I lyserødt! Det allerbedste er, hvis man kan kombinere pink med noget leomønster. Så er det virkelig godt. Ja, jeg kan godt selv høre det. Den er helt gal.

Man har i sandhed et standpunkt til man tager et nyt. Til mit forsvar skal det lige siges, at der er forsket på området og hvis man ser ting ofte nok, fx en farve i modebilledet, så kan man komme til at synes om den, selvom man hidtil har har hadet den. Bekymrende og betryggende på samme tid…

Så skulle der sidde andre omvendte derude, der også er røget på den lyserøde dille, så har jeg fundet lidt godter frem til os:

Sandaler fra Ralph Lauren, Sneakers Nike, Undertøj Stella McCartney hos YouHeShe

Bluse H&M, fineste glimmerballerinaer Ganni, Grå sneakers New Balance. Har fundet et par lignende fra Nike & shorts fra H&M (De fås også i nude!)

Sweatshirt fra River Island, pailletnederdel fra River Island, Espandriller H&M, Undertøj fra Viola Sky (Megalækkert undertøj btw)        

Naturligvis har jeg snydt og klikket noget hjem, men for at indlægget ikke bliver alt for billedtungt, så bliver det senere. Ren narrefisse, jeg ved det godt 🙂

Er I også blevet “omvendt” og elsker nu noget, som I tidligere har hadet? (Sig ja, please!!)

Edit: I farten har jeg smidt det forkerte link på til glimmerskoene. Det rigtige er her, men sneaksene er nu også alt for pæne.
Og så har H&M i øvrigt fri fragt indtil søndag med koden 1693, mens nederdel og sweat fra River Island desværre er nu er udsolgt, så det er derfor links ikke virker.

English recap: Im obsessed with pink at the moment, a color I normally hate. But now I want it all, especially in combination with animal print. And yes, of course I’ve already bought me some candycolored goodies… 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *