Om kvindelogik

foto
Kvinder (nogle af os) er udstyret med en helt særlig form for logik.
En logik, hvor man evner at argumentere præcis lige godt for to forskellige sider af en sag. En logik, hvor man med militær præcision kan finde nøjagtig de argumenter, der understøtter det, man gerne vil opnå eller har udset sig (Læs: Købe eller spise) og - vigtigst - at man kan ændre mening hurtigere end Boris Jeltsin kan nå at sige vodka.
Det er slet ikke usædvanligt, at overhøre to kvinder diskutere vægt, vægtforøgelse og alle de gener det medfører, i timevis. Som oftest afsluttende med at den ene siger:
“Jeg er nu officielt på kur”
 Derefter går der to timer og så siger den selvsamme kvinde:
“Thats it! Nu er jeg altså så sulten, at jeg skrider på McDonalds” (True story)
Hvorfor det er sådan, har jeg ikke noget svar på, men jeg har lagt mærke til, at det meget mere er en kvinde-ting, end noget mænd “lider af”. De fleste mænd jeg kender er ret gode til at holde fast i en beslutning, der er taget, uanset om det gælder slankekure, motion eller rygestop.
Kvinder, vi forhandler til gengæld. Med os selv, veninder, manden, banken, chefen, kollegerne… Og det behøver ikke altid at give mening.
Derfor kan man fx også opleve, at en blogger sætter sig for at rydde ud i skabet og derfor forærer en anseelige mængde sko væk. For derefter at opdage, hokus pokus, at hun med ren magi eller andet hekseri, er kommet til at anskaffe sig tre par sko mere… Helt ud af det blå. Meget mærkeligt og virkelig ikke særlig logisk. Eller klogt, for den sags skyld.
Med andre ord: Jeg har smidt nogle flere gratis sko i shoppen, plus noget dullegrej og lidt tøj. Og det er billigt.
Hvis du har set noget andet, du er interesseret i fx på Instagram (@christinamelchiors), så sig endelig til. Jeg er til at forhandle med.
English recap: I can’t explain it, but by accident I’ve bought three new pairs of shoes. Kind of stupid, since Im giving shoes away on my Tictail-shop since I have too many

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *