Rejsetip: Stjæl de spanske kvinders skønhedstricks

Jeg gentager lige mig selv i den gode sags tjeneste: Når du er i udlandet skal du ALTID tjekke apoteker og supermarkeder ud for dullegrej!
Der er virkelig mange skønhedsprodukter, der aldrig når uden for landets grænser, men som er lige så gode som dem, der hedder Clinique, Biotherm osv., de koster bare en tiendedel af prisen.

I Spanien er de fx vilde med lokaltproduceret hudguf som Aloe Vera, olivenolie og rødvin og bruger det med rund hånd i deres skønhedsprodukter – lige som andre mærker gør, i Spanien er de bare meget billigere og tilgængelige i fx supermarkeder.

spansk

Tingene på billedet hapsede jeg med hjem fra Fuerteventura og de er godkendt til fulde. Serummet til ansigtet er en ren fugtmagnet og fuldt ud på højde med de dyre mærker, den kostede den nette sum af 60 kr! Bodylotion, der meget fint kan bruges som aftersun, fordi den er lækker kølende og rig på aloe vera til 30 kr. Det samme koster bodyscrubben, der har tropisk kokosduft, mens superlækker olie, der kan bruges både til massage og som kropsolie koster hele 17 kr. for en halv liter.

Endelig er der guld at hente blandt solprodukter.
Hvem er bedre til at beskytte sig mod solens stråler end dem, der har virkelig meget af den? Der er kup at gøre især på grej mod pigmentpletter, soleksem og en ultra-ultrahøj solfaktor. Den lille faktor 100-fætter redder mig både fra nasty soleksem og det uundgåelige Hitler-overskæg, jeg altid rager til mig, så snart solen skinner en kvart my - og den kostede under 100 kroner!

Til gengæld må du selv rode med, hvordan du får alle dine køb slæbt hjem uden at betale overvægt. Mit trick er at snige det i venindes kuffert, men det bliver man ikke nødvendigvis populær på…

English recap: When you’re travelling abroard be sure to check out supermarkets and pharmacies. Local beautyproducts are often faboulus bargains and just as efficient as big brands like Biotherm and Clinique. I bought the products on the picture in Spain and they are great and really cheap!

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *