Rejsetip: Sådan scorer du gratis MAC

Jeg må tilstå at jeg ikke selv kan tage æren for dette tip.
Det er tyvstjålet ovre hos Pudderdåserne, men er så godt, at jeg er nødt til at viderebringe det, da jeg nok ikke er den eneste, der elsker at få lækre sager gratis (Engang jyde, altid jyde…;-) )

MAC Christina Melchiors

Når man, som mig, er MAC-pige, slet ikke kan få nok, har flere skuffer fulde og alligevel nærmest rydder standen, når jeg er i lufthavnen, så er det, intet mindre, end genialt at man også kan få noget igen. (Til eventuelle mandlige læsere, vi taler her om mærket MAC inden for kosmetik, ikke om den elektroniske Mac, som man kan skrive på. Bare for at forebygge en shitstorm af hademails…)

Anyhoodle, så har MAC det såkaldte Back 2 MAC-program, der går ud på, at du afleverer 6 tomme emballager fra dine MAC-produkter og får en gratis læbestift retur. Win!

Programmet findes desværre ikke i Danmark, men i mange af de byer og lande, som vi rejser til fx Frankrig, Tyskland, England, USA osv.
Så i stedet for bare at smide ud, så gem de gamle, tomme, udtjente produkter og få dem byttet til noget nyt og lækkert. Jeg er selv i gang med at samle sammen og synes virkelig godt om konceptet.

Tak til Pudderdåserne for at have opsnuset det tip.
Jeg kan kun anbefale dig at klikke derover og læse med, hvis du interesserer dig for make-up, hudpleje og no-nonsens råd. Jeg elsker damernes kritiske tilgang til produkterne og branchen, så du kan være helt sikker på, at nogen har læst etiketten på produkterne for dig og er ærlige omkring om de virker eller ej.
Den varmeste anbefaling herfra!

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *