Odense-guide: Kelim-kærlighed

brandts1

Der blev grædt salte tårer, da butikken Brandts Indoor lukkede for et par år siden.
Det var en af min absolutte yndlingsbutikker, både indenfor windowshopping, irl-shopping, hvor der altid røg en ting med hjem, hver gang jeg kom forbi og fordi stylingen og servicen var helt i særklasse. Det var simpelthen umuligt ikke, at blive inspireret og samtidig var alle, der passede forretningen super servicemindede, så da jeg forelskede mig helt vildt i den perfekte hvide farve på væggene, tog det ikke længe før producent og farvekode var fremskaffet, hjemme hos ejerinden selv. Det er da god stil!

Nu ”nøjes” jeg med at sniffe inspiration på nettet, for Brandts Indoor er rykket online og når man, som jeg, er ret hooked på kelimtæpper og interiør fra Mellemøsten, så er det stedet.

brandts3

Sarah Schmidt Hauge, der står bag Brandts Indoor har en fuldstændig uforlignelig og stilsikker smag.
Flere gange om året rejser hun ud og udvælger nøje de tæpper, dekorationer, møbler og billeder, der får lov at blive solgt i butikken.
Jeg er vild med kelimtæpperne, fordi det er et imponerende smukt håndværk kombineret med en lang, lang livshistorie.
Alle tæpperne er håndknyttede og rummer masser af historier om deres oprindelse og de mennesker, der har lavet det og når man så selv køber et, så ”bygger man videre” på tæppets historie. Det kan jeg altså godt lide, og så er det unika, så man får et helt personligt udtryk i sit hjem. IMO, så passer kelim og etniske fund mægtig godt til vores, lidt kølige, skandinaviske stil.

4brandts

Efter et loppeattack har jeg måtte skille mig af med alle mine tæpper, så nu skal der noget nyt ind og det skal være min helt egen kelim, der skal leve sin historie videre hos mig.

Besøg Brandts Indoor og se de fine ting i webshoppen og vil du hellere gramse på dem i virkeligheden, så har Illums Bolighus og Paustian også et udvalg.
Kontorhunden må du dog selv sørge for 😉

2brandts

Billederne er, med stor tak, lånt af Brandts Indoor

English recap: I love kelim rugs and the shop Brandts Indoor is my favorite. IMO kelim and etchnic decor is perfect for scandinavian homes and it’s now on my must-have list 

 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

3 thoughts on “Odense-guide: Kelim-kærlighed

  1. Pingback: 5 fantastiske i Malmø | C & the City

  2. Pingback: Bedst på budget: Internet-kup | C & the City

  3. Pingback: Bedst på budget: 5 online-kup | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *