Ting, jeg ikke forstår #1

et godt tilbud

- Hvorfor jeg ikke kan gå forbi en Netto-hylde uden at more mig så meget over den her, at den skal deles med alle? Hæ

- Manuskriptforfatterne på House of Cards. Hvor længe kan det lige tage, at skrive 3. sæson færdig? Skriv writermonkies, skriv!

- Hvordan fanden i helvede SKAT kan påstå, at jeg betale 30.000 kr. tilbage. Er I klar over, hvor mange penge det er?!

- Mænds evne til at komme videre efter forhold. Det kræver tilsyneladende ikke andet end tre måneder, hvor man knalder alt   med en puls. Så støver man en gammel ”Hun betød overhovedet intet”-flamme af på Facebook, installerer hende i hjemmet og vupti, så er lykken gjort og man har helt glemt de 10 foregående år med en anden.
Er det virkelig så enkelt? Og hvorfor er det så kun mænd der gør det?

- Hvorfor hund skal snurre rundt om sig selv mindst 48 gange på samme sted, før hun gider skide? Just do it!!!

- Hvordan jeg nogensinde har kunnet aflevere indslag eller møde til tiden? Yes, jeg ved, at det er fordi, at der er rod i forbindelserne i hovedet, men for f… hvor er det irriterende, at fejlberegne tid konstant

- Mænds trang til at fortælle, at de er gode i sengen, når de overhovedet ikke er det?

- Hvordan jeg med militær præcision konsekvent rammer det tog, der bliver forsinket? Every fu*king time!

- Hvorfor hund, i det sekund, jeg smider mig for at se noget i TV, jeg faktisk skal koncentrere mig om og gerne vil se, står klar med legetøjet og insisterer på underholdning?

- Egen tendens til at drunktexte, hvor det er allermest off limit

- Hvem der synes det er frækt, at knalde en oppustet plasticko? (Set i vindue på Istedgade til dem, der undrer sig. Altså ko stod i vinduet. Ingen knaldede den. Men det var det, den var der for. Og den her sætning skal stoppe nu)

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *