Odense-guide: Byens bedste kaffe, kager og betjening

Themsens

De er sjældne, de små perler, hvor alt bare går op i en højere enhed. Hvor kaffen er god, stemningen hyggelig og betjeningen uovertruffen. Når man finder sådan et sted, så gælder det om at holde fast og min  loyalitet kender ingen grænser, når det kommer til kvalitet.

Themsens i Odense er et af de steder, jeg anbefaler til alt og alle og efter at vi blev næsten-naboer ”kommer jeg til ” at gå på besøg alt for tit. Alene af den grund, at alt er godt her: Kaffen, brunchen, de små tapas-agtige anretninger, de lækre(!!!)  hjemmebagte kager og i så de fine, fine mennesker, der driver cafeen. Jeg tror ikke, at der findes flinkere mennesker i restaurationsverdenen! Altid særdeles hjælpsomme, man kan få lov at købe de lækre retter med hjem og de gør altid alt hvad de kan, for at opfylde særlige ønsker og så er det kvalitet for alle pengene. Ikke noget med præfabrikerede frosne kager eller slatten-fed skaldyrssalat!

Themsens_facade                                                bord_Themsensjpg

 

 

 

 

 

 

Den lille café ligger i Odenses gamle kvarter, ganske kort fra HC Andersens hus og Lotzes have. Det er et familiefortagende med mor og datter i front, bag en gammel købmandsdisk og er på alle måder et besøg værd, uanset om det er til brunch, smørrebrød, tapas eller en af de lækre simreretter, som huset byder på torsdag og fredag aften. (Som man i øvrigt snildt kan købe med hjem og påstå at man selv har lavet. Undskyld, Fru Themsen!)

Fruerne_Themsens       1911F2~1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus info: Fruerne hos Themsens er populære, så det er en god ide at bestille bord. Vær sikker på at have plads i maven til et stykke hjemmebagt kage. Stykkerne er ikke små 🙂 Onsdag og lørdag er der hjemnebagt stenalderbrød, der kan købes med hjem.

Info: Themsens Cafe og Fristelser

Overgade 32
5000 Odense C
Hjemmeside her
Åbent tirsdag - lørdag

English recap: One of the best cafés in Odense. The food, salads, coffee and homemade cakes are excellent and the very kind staff provides the best service in town
Photocredit: Themsens.dk

 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

One thought on “Odense-guide: Byens bedste kaffe, kager og betjening

  1. Pingback: Guide: Her skal du drikke kaffe i Odense | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *