Rejsetip: Det KAN lade sig gøre at rejse let

kuffert

Nej.

Det er ikke mig på det her billede, men det kunne det lige så godt have været, for det dér travel light er mildest talt ikke min spidskompetence.
Alene i hårprodukter overskrider jeg kvoten for, hvad der må medbringes i håndbagage med ca. 50.000 procent. Som regel er det ikke det store problem på rejsen ud af Danmark, men det er noget helt andet på tilbageturen, hvor man fx
1) Får splittet hele ens bagage til atomer, 2) Selv bliver strippet ned på et uanstændigt niveau og 3) Får konfiskeret samtlige toiletartikler af en utrolig emsig fransk vagt, bare fordi at man ikke lige kunne redegøre for, hvordan mit hårvoks IKKE var en art plastisk sprængstof, der skulle udløses i kabinen et sted mellem Charles de Gaulle og Billund…

Løsningen er enkel: S-k-r-a-b til dig af prøver, køb testere, rejsestørrelser og vær fuldstændig skamløs med at bede om prøver på ALT henne i kosmetikafdelingen (De ved jo ikke, at det er den hudplejeserie, du også bruger derhjemme) En lille prøve på både rense – og fugtmaske, øjencreme, parfume og nogle breve med rens, dag – og natcreme, så har du til en uges ferie og det fylder intet.

rejsestørrelser

 

Jeg fatter ikke, hvorfor skønhedsfirmaerne ikke konsekvent laver små versioner af deres produkter, så man kan medbringe dem i korrekt emballage, så jeg er mægtig begejstret for dem, der gør. Især fordi man så kan beholde egen hudplejerutine og ikke behøver eksperimentere med ukendte produkter ( Så sjovt er det heller ikke, at slå ud i hele krydderen, når man er på romantisk tur til Paris!)
Paulas Choice er en fantastisk hudplejeserie til både kvinder og mænd og her kan du bestille prøver efter eget valg og antal, Ole Henriksen laver sæt med mange produkter i mini-størrelse, Biodermas ikoniske rens fås i en lille, fly-venlig udgave, der også netop er kommet i en ny udgave til fedtet hud, det samme gælder Caudalies fantastiske ansigtsspray og så er der netop nu kup, at gøre på julens gaveæsker, der er sat voldsomt ned på udsalg.
Dermalogica, Ling, Skyn, Balance Me og Ren har alle gode og meget billige starter-sæt til forskellige hudtyper, perfekt til kufferten og hos Kiehls i Magasin kan du få den helt geniale læbebalsam, plus Kiehls mest populære ansigtscreme, bodylotion og anti-rynkecreme til 98 kr. Læbepromaden alene koster 70 kr., så det er vist det, man kalder et godt køb.
Magasin har del gaveæsker på tilbud endnu, så køb evt et der har fast plads i toilettasken og gør feriepakningen nemmere

kiehls

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *