Tip: De bedste pumps til ingen penge

 

sko2Når man succesfuldt går ind i en butik uden hverken at gå i koma, blive komplet overloadet i hovedet eller bare miste overblikket og give sig til at tude, så skal det fejres. Med sko, naturligvis og så er det jo utrolig heldigt, at Magasin i øjeblikket, nærmest kaster de perfekte hverdagspumps i nakken på en.

Bevares, man kan måske godt argumentere for, at jeg ikke ligefrem mangler sko, men de her er bar så pokkers anvendelige: På job, til middag, til hverdag, til fest… Og i ruskind og med en besparelse på 75 %, for nu at være helt præcis, så synes jeg egentlig at jeg manglede de bordeaux og de grå, faktisk.

sko1

De fås både online og i de fysiske butikker. I Magasin i Odense var der også nogle vældig pæne flaskegrønne, blå og så de grå, men online udvalget ser ud til at være lidt mere begrænset. 199 ,- koster de og er sat ned fra 799 kr. Catchiiiing!

English recap: Now I have enough shoes, you never heard no woman say 😉 There’s allways room for one more pair, theese are in suede and bought at Magasin for only 199 kr.

 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *