The julekalender 1: Vind fantastisk kunst fra VISSEVASSE

vissevasse collage

Det er muligt, at du allerede nu, på denne allerførste søndag i advent, har nået kvalmeniveauet for onlinejulekalendere. For ja, jeg tilstår at der er virkelig, virkelig mange og at man skal afsætte 2 timer om dagen, hvis man skal nå at deltage i dem alle sammen.

Derfor har jeg ”nøjedes” med at lave en adventskalender, så du ikke bliver druknet i konkurrencer og tilbud og derudover er det kun præmier som jeg selv elsker, er fan af, går ind for og selv vil have - hvis jeg altså ikke havde dem i forvejen.

I ”julesokken” denne søndag er der hele to plakater og julepynt fra ultrapopulære VISSEVASSE. Plakaterne er på rekordtid blevet en kæmpe succes og uanset hvor i landet du kommer fra, kan du få en plakat, der repræsenterer din hjemby eller egn. Fx giver jeg dem tit som barselsgave.

vissevasse kbh

Grafiske kortplakater hitter vildt indenfor indretning og der findes masser af forskellige slags.
Jeg er faldet for VISSEVASSE, fordi design, urban hygge og traditioner smelter sammen i utroligt smukke farver som passer ind i ethvert hjem, uanset om du er mand eller kvinde.

AARHUS_x2__i_sort_ramme_67090baa-f12f-46c3-b776-e0c967d06555_grande

 

Jeg synes det er en fin måde, at blive mindet som sit ophav, markere sit tilhørsforhold eller som reminder om noget, man drømmer om, eller har et tilhørsforhold til fx London, Paris eller New York. Er du ikke til kortene, er der mange andre fine motiver, at vælge mellem.

Nu er det din tur. En heldig vinder får 1 plakat efter eget ønske, plus tilhørende julepynt og en anden heldig vinder får 1 plakat, også efter eget valg. Der er altså rigtig gode chancer for at få fingre i en af de smukke plakater.

Reglerne er supersimple. Du skal:

1)      Like VISSEVASSE på Facebook

2)      Like bloggen her på Facebook

3)      Finde den plakat, du gerne vil vinde i udvalget her og linke til den i kommentarfeltet her på bloggen.

Du behøver ikke komme med lange forklaringer, hvorfor du gerne vil vinde – men du må gerne.

Konkurrencen løber til midnat lørdag den 7. december, hvor en ny begynder. Vinderen findes via lodtrækning og bliver kontaktet på mail.

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv, at vinde de næste adventsgaver, så skriv dig op til nyhedsbrevet i højre side, så få du en mail, når der er nyt herfra. Og hvis du, ligesom mig, køber dine adventsgaver selv, så er der her et tip: ASOS har i dag 20% rabat på ALT! Oh joy!

Glædelige første søndag i advent!

English recap: Sorry, this competition is for danish residents only.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *