Fem franske favoritter #2

Indlægget om de franske favoritter viste sig at være et stort hit og da der er meget skønhedsguf at tage af, får I lige en runde mere af fem franske, jeg foretrækker – hvor nogle af dem til og med kan erhverves med rabat.

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum. Jeg kender skønhedsredaktricer, der sværger til denne serum, der skulle gøre en dejlig stram i betrækket, fordi den indeholder grapefrugtekstrakt, der er 62 gange mere effektivt end C-vitamin. Den udjævner pigmentpletter, giver ensartet hud og en god glød og jeg tror bestemt at den gør sit til, at jeg ikke er så krøllet i fjæset, som jeg kunne være.

Embryolisse Lait Creme Concentre er kultcremen som makeupartister og modeller har sværget til i årevis. Jeg er ingen af delene, så jeg har først fået prøvet den nu og synes det er en ualmindelig fin ansigtscreme til prisen. I takt med cremens succes er der dukket flere variationer op fra mærket, så der også er muligheder for dem med meget tør, moden eller fedtet hud. Der er også en solcreme, samt en fugtmaske som også er blevet en af mine favoritter.

Avene Cleanance K er en fantastisk exfolierende gel til dovne damer (Og herrer) Her skal du nemlig ikke stå og fedte med en våd skrubbecreme under bruseren med korn, der ikke vil skylles væk igen. Du smører den direkte på huden, knalder din natcreme ovenpå og bum: Færre bumser og tilstoppede porer.

A-Derma Epithéliale er en ansigtscreme så billig, at man burde blive bekymret. Det er der dog ingen grund til, for den er guld til sart, tør hud, giver ekstremt meget fugt, indeholder ingen parfume og virker en lille smule anti-rynke-agtig pga den indeholder en lille smule hyalonsyre, der binder fugt i huden. Jeg bruger den fast som natcreme og til 80 kroner er den altså et fund til prisen.

Webshoppen Escentual har igen en kampagne, hvor du kan spare 1/3 på de franske mærker i resten af juni . Embryolisse-produkterne fås bla. hos Magasin.

Hvad er dine franske favoritter?

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *