Ferie fredag: Cphblonde og et bryllup i Rom

Cphblonde er et arbejdsbekendtskab, der har udviklet sig til mere.
Anne-Grete, der står bag bloggen er et ualmindeligt dejligt, åbent og ærligt menneske, der oven i købet er irriterende positiv, næsten altid. Samtidig har hun formået at gøre en forretning ud af sin Københavner-baserede blog, hvor hun uden hæmninger stopper folk på gaden, tager billeder af deres stil og skaffer labre gaver til sine læsere. Et dejligt øjebliksbillede af livet i hovedstaden, synes jeg.
Her fortæller hun om sine bedste rejsetips – og et bryllup i Rom (Som faktisk er min drøm - og som jeg slet ikke anede, at hun havde udlevet før hun sendte indlægget her. Pudsigt)

Hvornår og hvordan blev du bidt af at rejse?
Siden jeg flyttede til Danmark fra Norge som 21-årig, elsker at opleve begge lande

Hvad er rejseri for dig i 10 ord eller mindre?
Stavanger-København og vice versa!

Har du et hemmeligt trick til bedre service eller opgradering, der altid virker?
Vær positiv og smilende – så får du rigtig god service

Hvad er din favoritmåde at rejse på og hvorfor?
Helst med kun håndbagage, så det er nemt at tjekke ind og ud af lufthavnen. Min drømmemåde at rejse på er ikke at have baggage med – overhovedet – og så bare købe det jeg har brug for hen ad vejen!

Hvad er din mest specielle rejseoplevelse?
At blive gift i Rom, som ethvert andet italiensk par, i en smuk kirke. Ambassaden var indover mht. papirarbejde, men det var fedt at opleve Rom som nygift på italiensk vis, og vi fik masser af insidertips som en del af pakken.

Hvad er dit bedste rejseminde, der involverer mad?
Også dengang vi blev gift i Rom. Fik et insidertip om en lokal restaurant som vi fandt ved at gå gennem en port og en baggård. Den bedste bruschetta nogensinde, det var nok den autentiske italienske stemming der gjorde suset. Var i Rom igen 12,5 år senere og vi fandt aldrig restauranten igen. Smukt minde!

Hvad er det allervigtigste du har lært af at være blogger?
Jeg holder endnu mere af (fremmede) mennesker, og synes alle er venlige, når man selv møder dem med et åbent sind og venlighed. Jeg interviewer jo københavnere og turister på gaden, til min blog  - og jeg elsker det.

Hvor skal du hen næste gang?
Til Italien og luksuscamping ved Gardasøen.

Husk at besøge Spies Facebookside, hvor I nu kan stemme på Jeres favorithistorie i kampen om at blive ferieblogger og vinde et rejsegavekort på 10.000. I kan også stadig nå at deltage i konkurrencen. Som den aldeles upartiske dommer jeg er, kan jeg naturligvis ikke fremhæve nogle frem for andre, men jeg må gerne sige, at der er virkelig mange gode og underholdende historier, der både omhandler forstoppelser, omveje, der er endt godt og familieferier når de er værst og bedst.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *