Få fingre i Pernille Rosendahls og Casper Christensens garderobe

 

Sangerinden Pernille Rosendahl er en af de mest velklædte kvinder i Danmark, med en hel unik personlig stil, der gør hende til både modeikon og en af de danske designeres allerstørste favoritter til at markedsføre deres tøj.

Det må give en bugnende garderobe, som mange af os gerne vil have fingre i og nu er  det faktisk muligt, for Pernille Rosendal er hoppet med på bølgen om selv at sælge sit tøj og har sammen med andre kendte kvinder - og mænd, åbnet en webshop, hvor de sælger ud af genbrugsguldet. Casper Christensen er også med i onlinebutikken Anywear, så du kan klæde manden på i kendissens aflagte tøj.

På et andet site er det Szhirly, Laura Drasbæk og Camilla Miehe-Renards brugte tøj, der udgør  kendiskvindernes virtuelle klædeskab og du støtter Børnecancerfonden når du handler på sitet.

Sharing is caring og du finder Itcloset, som shoppen hedder, her.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *