Could have, would have, should have…

Det er efterhånden flere gange om ugen, at jeg ønsker jeg i stedet havde anskaffet mig en anonym blog, i stedet for denne med navn, billede ünd alles.

Man kan simpelthen skrive væsentligt sjovere indlæg, når ingen ved hvem man er. F*ck, hvor ville jeg ønske man kunne give den gas med indlæg om bonusbørn, svigerfamilier, egne familier, andre menneskers lorte-unger, uopdragne veninder, 30-årige førtidspensionister  og andet godt.

I stedet kan man sidde politisk korrekt på sidelinjen og læse det ene fremragende indlæg efter det andet, hvor folk, på fuldstændig sandfærdigvis, udleverer førnævnte emner. (Det er simpelthen alt for mange gode, underholdende, upassende historier, jeg er afskåret fra at skrive. Dammit!!)

Er I fx. klar over, hvor meget godt blog-materiale, der er i et firedags sommerhusophold med forældre,Generalen, to søstre, den ene søsters mand, to børn og tre hunde???!!

You do the math…

Men da jeg er røvbange for repressalier et forholdsvis ordentligt menneske og ikke gider afsløres i, hvor lille et menneske, jeg egentlig er, må jeg nøjes med feel-good versionen af bootcampen. Nutidens teenagepiger medbringer nemlig, udover et helt klædeskab, mindst to pc’ere på en miniferie. Og så man kan jo stjæle den ene…

Stay tuned til happy go lucky-feriebilleder senere.

Så er I advaret!

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *