Er du altid så sur?

Stod der i en mail, jeg fik forleden. Næ, svarede jeg. Men sådan virker det åbenbart. Lidt.

Folk, der kender mig ved, at jeg ikke er verdens sureste dame. Og at der er en god portion sarkasme og ironi med ombord. Den slags er
til gengæld sværere at se på skrift. Hvor man ikke kan høre tonefald og se mimik og hvor ting kan virke barskere end de er. De faste læsere ved nok efterhånden at den ærlige og direkte tone er fast element. Men sur, nej. Kun når det er nødvendigt. Og fortjent…

Men om ikke andet er indsparket en oplagt mulighed for at tjekke, om der skal justeres lidt her i gemakkerne.  Jeg ved, I efterhånden er foruroligende mange læsere og at I hænger trofast på. Så langt, så godt.  Men ikke helt godt nok. (Du var s*u også faldet ned af stolen, hvis alt pludselig havde været fryd og gammen!)

Man vil jo altid gerne blive klogere. Hvem er det fx der sidder i Kina, Tyskland, Italien, Frankrig, Belgien, Libanon og på Mauritius og læser med?! Hva’?

Og nu vi er i gang, hvad vil I så gerne underholdes med? Ja, jeg er nemlig sådan en, der lefler for mine læsere, så derfor spørger jeg :

Hvad vil I have?

Hvad vil I ikke have?

Mode? Opskrifter? Beautytips? (Ok, så er jeg nok ikke den rigtige) Sure opstød? Meninger en masse? Kommunikationsråd? Dagens udvalg af
pinligheder – eller noget helt ottende?

Bare smid en kommentar. Og husk at du kan få bloggen på mail, hvis du er så tilfreds at du nødig vil gå glip af noget. Brug formularen
til højre.

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *