Butikkernes Gadaffi

Når jeg bliver stor, så vil jeg, udover at kurere kræft, sikre verdensfreden og udrydde sult og fattigdom, endegyldigt afskaffe tilgodebeviser.

Yes, det er dem, hvor butikkerne holder ens penge som gidsel i bytte for en lille, skaldet seddel, som de lever fedt på, at man altid får smidt væk/glemmer/ikke gider at bruge, fordi butikken ikke har noget, der er værd at eje.

Førnævnte reelle problemer er unægtelig de vigtigste. Men vi  skal jo starte et sted. Måske er butikkernes Gadaffi aka. tilgodebeviser nemmere at udrydde?( Uden sammenligning i øvrigt)

Det er det mest røvsyge koncept ever. Og vildt dårlig kundeservice.

Eksempel:  En halskæde, der er givet som gave, har en knude, som ikke lige lader sig løse. Afsted til butik for en bytter. Hvilket er no go. Der er
ikke er flere tilbage. Eneste alternativ er noget fesen lyserød and I don’t do that!

Kæde må retur. I bytte for åndssvagt tilgodebevis. Som man meget gerne vil undgå.

Heldigvis skal der i nærmeste fremtid gives et hav af gaver. På nogle af ønskesedlerne optræder gavekort til byens cityforening. Som
butikken faktisk er medlem af. Den snarrådige kunde spørger derfor, om tilgodebevis kan omkonverteres til mere gangbar valuta som et gavekort?

Himmelvendte øjne afløses af svaret:

”Nej, det laver vi altså ikke her”

”Så I udsteder altså ikke gavekort til den forening, I selv er medlem af?”

”Dybt suk”

Så nu er man indehaver af snoldet seddel, der repræsenterer en mindre formue i en butik, hvor man ikke kan bruge noget. Til gengæld må man trykke næsen flad mod ruderne i andre butikker, hvor den ene fristelse efter den anden råber mit navn.

Fremragende forbrugerservice.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *