The joy of sharing

Jeg kunne aldrig drømme om at tage på ferie alene. Ikke, at der er noget galt med solo-ferie. Og jeg kan sagtens høre: ”Du afskærer altså dig selv for en masse fabelagtige oplevelser”- koret runge i surround derude.

Jeg tør også godt feriere alene. Selvfølgelig gør jeg det. (Jo, jeg gør!)

Min anke er: The joy of sharing. At opleve noget sammen med andre. Der er da ikke meget fis i at stå ved Taj Mahal mutters alene og tænke: ”Det glæder jeg mig til at fortælle om. Når jeg kommer hjem”. Det funker ikke rigtig, vel?

Det samme gælder at spise alene. På restaurant. Det er til gengæld afprøvet. En gang, da jeg boede i Schweiz og ikke kunne lokke andre med
i fordærv. Det var den hurtigst spiste tortellini med spinatfyld og pesto genovese i verdenshistorien. Og jeg hadede hvert minut, jeg sad der alene.

Gode oplevelser skal deles og derfor I nu noget af det link-guf, jeg er afhængig af. Blogs, jeg læser, selv når jeg ikke har tid, fordi de bare har DET, der gør, at man vender tilbage.

En af dem er Maren. Alle elsker Maren. Hele blogland og garanteret også alle dem udenfor. Skideirriterende. I virkeligheden er jeg slet
ikke målgruppen, for hun er mor til 3 små piger – og det skriver hun om. Vi kunne næsten ikke være længere fra hinanden, men hun skriver så motherf*cking underholdende, at jeg hænger på alligevel.

Mere i egen målgruppe (I wish!) er The CityGirl og Trixyworld. I den virkelige verden er jeg sikker på, at vi ville blive bedste venner og æde os en pukkel til i pandekager, sjusser, smøger og latte, mens der blev uddelet klaps med rund hånd til alle dem, der har fortjent det. Nå ja, nu er der ingen, der siger at følelserne er gengældte, men jeg liker i hvert fald. Meget.

En anden darling, som alle også elsker, er Emily Salomon. Her er mode, opskrifter, rejsetips, hverdagstanker og den sødeste bordercolliehvalp, Penny. Lidt af en blanding, men på en fin måde og med fine billeder.

Sidst, men ikke mindst, en genganger. HverdagsNadia, der lever sit blogliv forklædt som gravhund. Nej, nej, det er ikke mærkeligt, det er så sjovt!

Enjoy!

Der kommer flere godter om ikke så længe.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *