Bedst på budget: 20 % rabat på alt hos ASOS

Indlægget indeholder reklamelinks. Reklamelinks er markerede med *

Så er vi igang.

Ikke nok med, at vi nu åbenbart holder Black Friday for fuld udblæsning i Danmark, vi holder det også i en hel uge – og smugstarter oveni.
Som faste læsere vil vide, er jeg ikke fan af amerikanske traditioner, der skal trækkes ned over hovedet på os (Halloween, det er dig, jeg ser på!), men at ASOS smider 20 procent rabat i puljen på ALT, betragter jeg lidt som en formildende omstændighed.

I tilfælde af, at du missede det, da der var rabat sidste gang hos ASOS, genudgiver jeg indlægget med de tre største tendenser dette efterår, som du nu kan få til en pænt nedsat pris.

Bare husk at være vaks, hvis der er noget, du må eje.
De fleste af tingene er der kun et par stykker tilbage af på lager. Jeg er tydeligvis ikke den eneste, der synes at procenterne falder på et tørt sted og folk flår simpelthen tingene af hylderne derinde hurtigere, end jeg kan nå at tømme en æske blommer i madeira.

Lad shoppingen begynde!

1) Tern, tern, tern, tern.
Hvis der er noget, der dominerer gadebilledet i øjeblikket, så er det tern. Især de ternede jakker, frakker og blazere, som man nærmest ikke kan sparke sig vej gennem Instagram for.
I er også nogle stykker, der har spurgt til min, men den er desværre udsolgt, så jeg har fundet nogle værdige alternativer.

           1. Blazer fra Monki*   2.Frakke fra Vero Moda*  3. Frakke fra Pimkie *

Selvfølgelig har ASOS og jeg også tænkt på de høje*, og kjoletyperne,* så uanset form og præferencer, så er burde der være tern til alle.
Især denne har jeg mine øjne på*

2. Rødt fodtøj
De røde sko og støvler er også på hot-listen og det er da også ideelt til at live grå efterårsmorgener og kedelige mandage op med.
Jeg forsøger pt. at overbevise mig selv om, at når jeg i forvejen har et par røde stilletter, et par røde mules og et par røde sneakers, så må man ikke få et par røde støvler. Det går dog jævnt dårligt med det projekt, vil jeg godt afsløre i dette lukkede forum…

Dem, jeg har kig på er:

  1.  Rød læder* 2. Billigere udgave i rødt læder* 3. Fusk ruskind med plads til brede fødder *

Og så er disse med nitter jo også alt for pæne, frækkerterne i bordeaux velour er da heldigvis udsolgt i min størrelse og vil du bare være med på noderne for ingen penge, så er disse et rigtig godt bud.
Med en pris på under 250 kroner, så bliver det ikke billigere. Og de er stadig pæne.

3. Den gode strik
Sidst, men ikke mindst, så er en ny, god strik nærmest obligatorisk efterårsudstyr.
Lige på det område er det rigtig fint, at der er nogle rabatter at hente, for efter min mening, kan det ikke betale sig at kaste penge efter billig strik.
Det holder ikke, bliver nemmere vasket skævt og ser hurtigt nusset ud.

Til sammenligning har jeg striktrøjer fra Helmut Lang og Chloé, der er både 5 og 8 år gamle, der stadig holder upåklageligt, uden at se det mindste brugte ud. Med andre ord: Det kan være en god investering at købe noget, der er lidt dyrere, især, når man får 20 % rabat, så prisen bliver endnu mere spiselig og investeringen endnu bedre.

  1. Rød* (Billigere alternativ her* og her* ) 2. Den hvide drømmestrik* (Billigere alternativ her* 3. Sort* (Billigere alternativ her*)

HUSK den vigtig detalje:
Du får rabatten ved at indtaste koden WIN20

Og så er der som altid fri fragt, også retur, så det er ret omkostningsfrit at klikke løs. Eller, sagt på en anden måde:
Man kan ombestemme sig, hvis man bliver grebet af stemningen 😉

One thought on “Bedst på budget: 20 % rabat på alt hos ASOS

  1. Pingback: Bedst på budget: Fem fine sommerfund fra ASOS | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.