Skønhedsfavoritter i oktober

Indeholde reklamelinks, der er markerede med *

Oktober betyder udsalg på alle de franske apotekermærker hos Escentual og det betyder helt sindssygt billige priser i forhold til normalpriserne her i Danmark.

Den hypede Bioderma rensevand* er eksempelvis nede i 63 kroner mod de 119 kroner, som den står til på apotekerne herhjemme.
Eucerin*, som jeg fabler om gang på gang, og som man slet ikke kan få i Danmark længere er også med i puljen og nedsat med 33 %.

Helt kort, så er der slået 1/3 af prisen på alle de franske apotekermærker og med i forvejen lave engelske priser, et lavt pund og forholdsvis høje danske priser, så er tommelfingerreglen, at du faktisk kan handle til halv pris og altså spare 50 % jf. danske priser, når Escentual holder French Pharmacy Sale.

Den slags er for godt til at forbigå i tavshed og derfor er oktober måneds skønhedsfavoritter dedikeret til mine største franske favoritter og altså ikke den farvekoordinerede udgave, jeg normalt kører.

 

 

Caudalie Beauty Elixir*
Den bedste fugtspray. Færdig. Slut.
Ja, der findes en milliard andre, der kan give det genopfriskende fugtpift til ansigtet, men denne klassiker fra Caudalie er den bedste. Længere er den ikke. Den giver glød, minimerer porestørrelsen, bruges til at sætte make up og er et fugtpift i løbet af dagen. Perfekt!

Vichy Minéral 89 serum*
Vichy’s nye fugtbooster, der er en dejlig, hjælpende hånd til huden og den udtørrende tid, vi går i møde nu.
Den er det allerførste trin, du skal bruge efter rens, altså før du bruger din normale serum og creme.
Den gør nemlig, at huden er både bedre beskyttet mod kulde, varme, vejr, vind og forurening OG at din normale hudpleje bliver optaget bedre og dermed er mere effektiv. Virkelig en vinderkombination. Huden føles mindre tør, er mere spændstig og har bedre glød.
Til 124 kroner (På tilbud) er den et decideret røverkøb.

Clarins selvbrunerdråber*
Nu vi er ved det med glød, så er disse små, gyldne selvbrunerdråber intet mindre end geniale. Både til at bibeholde sommergløden, hvis du er en af de heldige, der har fået farve i kinderne i år, eller hvis du er en af os kummefryser-farvede, der gerne vil illudere, at du har fået et hint af sol og sommer – eller simpelthen bare gerne vil undgå at blive gennemsigtig her i vinteren.
Du hælder et par dråber i din almindelig ansigtscreme og voila: Lækker, naturlig glød i kinderne. Virkelig et kan ikke leve uden-produkt, der –igen- hjælper mig med at mine lede pigmentplamager er mindre synlige og som gør, at man både får det gode fra sin ansigtscreme og farve. Genialt!

Caudalie resveratrol lift firming serum*
Et sandt Kinder-æg af gode sager. Antioxidanter, der beskytter huden mod ældning og frie radikaler og hyalaronsyre, der fugter, giver glød og glatter huden ud.
Virkelig god, rar og helt, helt rimelig i pris for en virkelig potent anti-age serurm.

Avene serum* 
Jeg er til stadighed overrasket over, hvad den her egentlig kan. Det er helt vildt! Slut med kragetæer, furer omkring munden, fine linjer og at ligne en led, gammel ørn rundt om øjnene.
Generelt er det utrolig meget, man får for pengene hos Avéne, men den her er altså i særklasse god. Der er mere power i denne serum end i langt dyrere mærker og det gør dens pris på 184 kroner rørende billig.

Avene rens* 
I min optik den allerbedste rensemælk og make up fjerner til sart, tør og irritabel hud. Man behøver ikke engang at bruge vand for at fjerne den, men bare en vatrondel og det er en ret stor fordel, når det handler om ikke at irritere noget, der i forvejen er sart.
Og så er den helt enormt drøj og billig.

Avene rensevand*
Jeg vender altid, altid, altid tilbage til den her rensevand.
For mig er det den bedste, der findes fordi den både renser, men også har et ekstremt højt indhold af thermalsk kildevand, der er guld værd, når det gælder om at beskytte og rense en sart, tør hud, der tit kan være noget ”hys”
Er du mere til Biodermas* version, så kan jeg glæde med, at den også er på tilbud.

Det er også oplagt at få afprøvet nogle ting, man har et godt øje til og derfor har jeg revet nogle ting i kurven, som jeg længe gerne har villet afprøve.
Eksempelvis Eucerins CC creme* som jeg venter mig ret meget af, fordi den ikke kun udjævner hudtonen, reducerer pigmentpletter, men også er smækfyldt med hyarolonsyre, der fylder alle rynkerne ud og giver et smækkerlækkert “plumpt” udseende. Satser jeg på.

I samme boldgade håber jeg, at Eucerins pigmentpletfjerner* kan få gjort kål på mine utroligt irriterende pigmentfejl, der kommer fra min jern-sygdom  og så en refill til lageret af Vichys helt geniale deodoranter,* der holder på ALT og er lavet i en ny udgave uden aluminium.
På Escentual står den til 50 kroner og det er altså noget andet end de 110 kroner, de mener, den skal koste på mit lokale apotek

French Pharmacy Sale hos Escentual varer hele oktober, det vil sige, at du lige kan nå at flå nogle ting i kurven i dag.

Rabatterne er allerede trukket fra priserne og du risikerer ikke at blive fanget i tolden, da varene sendes fra England, så happy shopping!

 

4 thoughts on “Skønhedsfavoritter i oktober

      • Den er i hvert fald glimrende til at fjerne min vandfaste øjenskygge (Paint pot fra Mac)
        Og GODT med skjorten. Har haft min i 3 år nu og den bliver faktisk bare hyggeligere, at have på 🙂

  1. Pingback: Det store, forkromede Black Friday overblik | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.