Hvad kvinder siger og hvad mænd tror, de hører

Mig: ”Jordbær? Skal vi eventuelt have jordbær?”
Ham: ”Matador Mix ?”
Mig: …
Mig: ”Hva… ”
Mig: ”Altså. Jeg sagde jordbær”
Ham: ”Matador Mix? Var det ikke det, du sagde?”
Mig: ?
Mig: ??
Mig:???

Mig: (Overvejer her i et kort sekund om manden simpelthen er blevet debil over natten. Men den slags plejer at være min afdeling)
Mig: (Tager en dyb indånding)
”Skat. Du spurgte om der var noget, du skulle købe med. Jeg foreslog jordbær. Du har selv talt om jordbær cirka en milliard gange på det seneste. Hvordan i alverden kan du få jordbær til at lyde som Matador Mix? Er det dril? Som jeg er for langsom til at fatte?”

Ham:?
Ham:??
Ham:???
Ham: ”Gud. Jeg var altså helt sikker på, at du faktisk sagde Matador Mix. Det var det, jeg hørte. Uden pis”.

Mig: *Dør af grin*

Det må være afstanden.
Det må simpelthen være de… 1,8 kilometers afstand, der gør, at der er knas på linjen. Det kender man jo, de der knitrende langdistance telefonforbindelser, hvor det er håbløst at høre, hvad den anden siger. Jeg er sikker på, at det er forklaringen.
Måske blandet op med noget mandlig, selektiv hørelse…

 

 

 

Heldigvis har Matador Mix aldrig fejlet noget, overhovedet!

Og i det mindste tilbød jeg ham da ikke en dadel…

 

9 thoughts on “Hvad kvinder siger og hvad mænd tror, de hører

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.