Hold så for fanden op med at pisse i min latte. Blev der sagt!

Der er lidt stille herinde for tiden, jeg ved det godt.
Årsagen er, at jeg har det ret meget ad helvede til.

Det her år har, på alle måder, været sindssygt hårdt.
Efter de seneste tre år skulle man egentlig ikke tro, at det kunne blive værre, og alligevel, så har 2016 brillieret ved at sætte en form for rekord i elendighed.

Hold kæft, jeg har fået mange tæsk i år, eksempelvis ved at have mistet en af mine allertætteste og bedste veninder, en arbejdsskadesag, der bliver ved med at trække i langdrag, nu på tredje år, med dertilhørende økonomisk kaos, to forsikringsselskaber, der er gemene røvhuller og dermed generer endnu mere økonomisk kaos, et årelangt slagsmål med min læge før det blev opdaget, at jeg har ret meget for lavt stofskifte med alt hvad, der følger med der også. Eksempelvis ikke at kunne få børn.

Med andre ord: Det er altså ikke en brækket negl og andre first world problems, men i den fundamentale, eksistentielle, grundlæggende livs-afdeling, hvor det begynder at slå lidt hårdt, at der er SÅ meget modgang. Det er, trods alt, tre års konstant røvtur og det bliver man sgu lidt træt i masken af.
Når alle slagsmålene skal foregå, mens man prøver at ryste en depression af sig

Senest har jeg forladt venner, bekendte, netværk, bolig og alt, hvad jeg har k-n-o-k-l-e-t for at bygge op i København for at flytte til Odense igen. For at få ro, for ikke at bo i konstant larm på en byggeplads, for at få mere hjælp til alt det, jeg har svært ved, for at det er nemmere bare at komme rundt og finde rundt i byen og for måske, måske engang at kunne læse noget på universitetet.

En uddannelse, som jeg har arbejdet røven ud af nederdelen for at kvalificere mig til, da jeg arbejdede 80 timer om ugen og oveni læste på deltid.

Altsammen med det sigte, at kunne skifte spor med nyt liv, ny karriere og endnu flere topskattekroner i statskassen.
Alt det kan jeg stikke op, hvor solen ikke skinner, fordi nu forhenværende undervisningsminister Ulla Tørnæs har fået gennemført, at man ikke må tage en anden uddannelse længere.

Selvsamme Ulla Tørnæs, der selv har scoret 4 ( F-I-R-E!!!) uddannelser på statens regning.

Flot.
Skide-fucking-flot.

Og ja, jeg ved godt at ministeren kun har påbegyndt fire uddannelser.
Ikke færdiggjort dem.

Det understreger sådan set bare pointen om, at det kan være nødvendigt at vælge om.

Men det hjælper jo ikke en skid, når man nu sidder i Odense  – og er til grin.

Når man har en depression skal der virkelig ikke meget til for at vælte læsset for en. Jeg har haft et håb, noget, der kunne holde mig oppe, noget, jeg ønskede at se frem mod. Jeg forsøger at se noget lys i al mørket og jeg havde brug for at have et håb om at noget kunne blive bedre. På en eller anden måde. Og det er godt nok svært at tro på nu.

 

tumblr_nl2fovxxts1u0tsl5o1_500

 

11 thoughts on “Hold så for fanden op med at pisse i min latte. Blev der sagt!

 1. Hvor ville jeg dog ønske, jeg havde noget opmundrene at sige, for det er godt nok noget røv – men ja, jeg kan kun sende cirkelspark til Ulla og håbe dem omkring dig giver en kop kakao og hygger om dig (:

  God onsdag.

  – A

 2. Hvad med revalidering.

  Er det ikke muligt den vej igennem at få den uddannelse?

  Velkommen i stofskifte klubben:( tilgengæld kan stort set alle dine psykiske problemer skyldes den.

  Når du bliver velreguleret bliver det bedre. Men det kan desværre bare svinge meget tit.

  • Nope. Det er det desværre ikke.
   Og ja, jeg er helt sikker på, at det er stofskiftet, der er synderen. Havde symptomer derfra langt før, at jeg havde problemer med stress og depression. Så det er jo aldeles herligt, at være blevet proppet med alle afskygninger af antidepressiver, der ikke hjalp et klap

 3. Sødeste C,

  Jeg kommenterer ellers aldrig på blogs, men du fortjener et kram og et “vi-er-glad-for-at-have-dig-tilbage-i-Odense”. Som en anden også skriver; som stofskiftesyg kan du desværre godt være i den situation at det påvirker en hel masse andre aspekter af dit liv. Og jeg må desværre også sige, at lægerne i danmark er grusomt bagefter. Sørg for at få tjekket dine frie tal og din B12, ikke kun dit TSH. T3 og T4 er de hormoner der giver dig glæde i livet og får din hjerne til at virke normalt (i stedet for det kendte stofskiftefænomen – hjernetåge). Jeg kan huske at du har skrevet at din hukommelse svigter; det kan meget vel være stofskiftet. Jeg kan anbefale dig flere forskellige stofskifte-fora på Facebook; her møder du andre som dig. Og det KAN blive godt igen.
  Når det så er sagt, så er jeg med på en omgang buksevand til Tønæs´eren…
  Op med vingen, og må 2017 sparke røv på den fede måde!

  Kh Lene fra Oénse

  • Tak søde Lene.
   Og du har helt ret. Vi skal 13 år tilbage, da jeg første gang gik til lægen med symptomer på for lavt stofskifte….. Jeg har type 2 versionen, som man ikke opdager i den almindelige blodprøve. Det er netop da jeg efter grundig research insisterede på frit T3 og T4 i foråret, at det blev opdaget. Men det holdt hårdt at få lov til at få de prøver taget.
   Når jeg får lidt mere energi, så er jeg klar på at uddele buksevand 😉

 4. Pingback: Lille lykke #29 | C & the City

 5. Pingback: I 2017 vil jeg: | C & the City

 6. Pingback: Årsopgørelse årsskiftet 2016 / 2017 | C & the City

 7. Pingback: Lille lykke #30 | C & the City

 8. Pingback: Ting, der også stopper med det samme | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.