Bedst på budget: Om at ændre sin sengekarma

Indlægget indeholder reklamelinks
Nu er jeg ret glad for min seng, overskriften er, i ren uopfindsomhed, sakset direkte fra Sex and the City, hvor Miranda opgraderer med svinedyrt sengetøj for at se om det ændrer noget på de nitter, hun slæber med hjem i den. Ret teoretisk kunne min motivation godt være den samme, men jeg strejker på det område, så nej.

Sagen er bare, i al sin enkelhed, at jeg i de to år, jeg har boet her, ikke rigtig har kunnet finde ud af, hvad jeg skulle stille op med mit soveværelse. Ikke at det har været noget stort og voldsomt problem for mig, vi er ude i firstworldproblems, rummet fungerede bare ikke rigtigt, uden at kunne pege på hvorfor.

I min optik har det altid været sådan, at et soveværelse skal være hvidt. Hvidt, hvidt, hvidt. Det hele. Alt det der med mønstret sengetøj, farvede vægge og store planter… Nix. Der skal være meget ro som muligt og der er hvidt det mest zen-agtige. I mit hoved altså.
Af grunde jeg så overhovedet ikke kan forklare, var det bare som om, at det blev for hvidt… På den knapt så gode måde. Måske fordi rummet vender mod øst og der derfor er absurd meget lys derinde på de mest ukristelige tidspunkter af døgnet.

I et anfald af kedsomhed kom jeg til at gå på nettet og svinge dankortet.
I en retning jeg aldrig har bevæget mig før.
Jeg kom nemlig til at købe noget gråt.
Folk, der kender mig sidder nu formentlig og korser sig, for der er nok ikke nogen farve, jeg bryder mig mindre om end grå.
Det er en røvsyg, dødkedelig, deprimerende farve, man ikke kan sige noget pænt om og Anden Halvdelen, der har en ret stor forkærlighed for gråt, og jeg har haft adskillige sværdslag på den konto.

Problemet er bare, at det der grå nu funker ret godt i mit soveværelse.
Det har lige givet en lille smule kant, uden det blev for mørkt og spiller meget godt med billedet, synes jeg selv.

 

C and the city Ellos sengetæppe

 

Det eneste, det kostede at få ændret stemningen var to hovedpudebetræk, et sengetæppe og det meste af min værdighed, bevares. Men økonomisk set er det en ret overkommelig ændring, der har haft en stor effekt.

 

C and the city AJ lamp Arne Jacobsen Kartell

 

Hele herligheden købte jeg på Ellos til den nette sum af 448 kr., fordi der lige nu er 40% rabat på den dyreste vare og fri fragt.

Her har jeg også købt mørklægningsgardinerne, der er et af mit livs bedste køb. Det er nemlig et rigtigt gardin og ikke de der rulle-udgaver, hvor solen alligevel står direkte ind i pæren på en, fordi de aldrig når ind til karmen. Dem her kan trækkes helt for, så der ikke er nogen sprækker og det er altså mægtig rart.

Hovedpudebetræk finder du her, sengetæppet er her og er i øvrigt på tilbud til 349 kr. og gardinerne her. Billedet er fra Vissevasse. 

At Wilma så også synes det er skideskægt at sidde og gemme sig ind bag gardinet, er endnu en af de ting, jeg har svært ved at forklare.
I det mindste matcher hun resten af interiøret…

 

IMG_5801

2 thoughts on “Bedst på budget: Om at ændre sin sengekarma

  1. Pingback: Siden sidst | C & the City

  2. Pingback: At rulle velkomstmåtten ud og en kæmpe rabat | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.