Dating for begyndere

Det er så nemt, at undgå at være et røvhul, når man dater. Derfor er det virkelig underligt, at der er så mange, der vælger at være det alligevel. Så her er reglerne:

1) Billeder skal være nutidige
Det er blevet sagt før, og nu siger jeg det lige igen:
Lign nu dig selv for pokker!
I takt med, at alle får professionelle billeder på LinkedIn og Facebook, så er en vis portion photoshop forventeligt.

Men helt ærligt:
Det er kun inde i dit eget hoved, at du ser ud som på billedet, du fik taget til dit nye CV for 10 år siden.
Jeg har mødtes med en, jeg overhovedet ikke kunne genkende, og hvor jeg var gået lige forbi, hvis ikke han havde taget fat i mig.
Det er SÅ nedtur.

Nu tænker du garanteret: ”Overfladiske dulle, der kun går op i udseendet” og intet kunne være mere forkert.
Sagen er bare, at når man KUN har et billede til at danne sig et indtryk af en person, og det billede så viser noget forkert, så kan indtrykket kun blive dårligt og det er virkelig ærgerligt, hvis man nu ellers er en flink fyr.

Jeg har læst nok ansøgninger fra mænd og haft nok hankøn til jobsamtale til at vide, at det er den klassisk mandlige:
”Jeg opfylder kun 1 ud af 5 krav, men jeg søger jobbet alligevel og så kan de se, hvor fantastisk, jeg er”-tankegang, der gør sig gældende.
På datingmarkedet er mandelogikken åbenbart: ”Jeg lyver mig 10 cm højere, 15 kilo lettere og sender et billede, der er 10 år gammelt, og så er jeg så charmerende, at jeg vinder hende alligevel”

Det gør du ikke.
Hende, du møder, bliver pisseirriteret over din uærlighed og bruger resten af aftenen på at fundere på, hvad du så ellers skjuler og så hører du ikke fra hende igen.

2) Sig hvad du er ude på
Der er ikke noget galt med at knalde rundt. Der er heller ikke noget galt med at ville have en kæreste.
Men der er i dén grad noget galt, når de to møder hinanden, ingen gider at fortælle, hvad de egentlig er ude på og man spilder hinandens tid.
Det er virkelig dårlig stil, at holde en hen, der gerne vil have et seriøst forhold, når man selv kun er ude efter (regelmæssig) sex. Og vice versa.

Fordelen ved at være ærlig er også, at ingen kan tillade sig at blive sure over det eller føle sig holdt for nar, fordi man har meldt ærligt ud fra starten.
(Bortset fra de mænd, der bliver herrefornærmede, når man siger, at det ikke er en kæreste man leder efter. Dem skal man bare holde sig fra generelt)

3) Vær ærlig – især når det er sværest.
Nu ved jeg godt, at vi har en kategori her på bloggen, hvor vi muntrer os over ”Ting, man(d) ikke skal sige”. Men jeg kan så hilse at sige, at der i dén grad er ting, som man skal sige allerede fra begyndelsen
At man er gift er en af de ting, der skal spilles på banen asap. Også i den moderne variation: ”Vi holder pause” og ”Vi er lige gået fra hinanden”.

Det essentielle er her, at du ikke er ledig og derfor har du ikke noget at lave på datingmarkedet.
Hvis du har forvildet dig derind alligevel, ved et frygteligt uheld, naturligvis, så vær ærlig omkring det, så folk ved, hvad de har at forholde sig til. At ville have noget på den dumme, mens man er ved at finde ud af det med kæresten m/k, er en ting, men man kan ikke være ”Single, teknisk set”. Sådan fungerer det ikke.
Og det er pissetarveligt, at bruge folk, der har reelle hensigter som pausefisk i et forhold, man allerede har, eller ikke er færdig ved.

I samme boldgade er du heller ikke ”Teknisk set ustraffet”.
Enten har du fået en dom og måske været i spjældet, eller også har du ikke.
Igen, en af de ting, det er ret godt at spytte ud med.
Bevares, jeg er helt for rehabilitering, tilbage til samfundet og alt det der, men jeg vil fanme godt vide, om det er det, jeg er i gang med.
Det er muligt, at der aldrig rigtig lige er noget godt tidspunkt at fortælle, at man har siddet 2 år for narkosmugling, men tro mig; Tidspunktet er: Jo før, jo bedre!

Det gælder også, hvis man har børn, diagnoser af forskellig karakter, i et åbent forhold eller andet, der kan påvirke andre folks tilværelse (Eller sikkerhedsgodkendelse!!!)

Hvad siger du?

Hvad har du mødt af ”Sjove opdagelser” undervejs ?

 

images-28

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *