Når jeg opdager, at en af mine venner er holdt op med at følge mig på sociale medier:

tumblr_inline_o2975yTTds1r79k32_540

 

Altså, det er jo aldrig sjovt at miste følgere, men når det er en, man kender i virkeligheden, en, man betragter som en ven eller bare en bekendt, der holder op med at følge en fx på Instagram eller på bloggens Facebook, så er det altså noget, der rammer lidt.

Og ja, det er helt, helt, latterligt, barnligt og faktisk også lidt pinligt at indrømme, for i virkeligheden burde det jo ikke betyde noget som helst, men det gør det bare et eller andet sted.
En personlig relation er jo netop personlig og derfor er det jo også personligt, når nogle vælger en fra også, selvom det er helt legitimt og ok.

På den måde er sociale medier en ret brutal dimension i ens liv, som man er nødt til at forholde sig til og lære at leve med og håndtere på en måde, hvor sådanne ting ikke får lov til at påvirke en.
Derfor kan jeg virkelig anbefale, at man af-installerer alle app’s, der afslører hvem der følger en og hvem, der vælger en fra. Selvom min faste leveregel er, at man aldrig kan blive for ærlig, så er der indimellem steder, hvor man kan vælge devisen: “Det, man ikke ved, har man ikke ondt af”

Det vil, trods alt, være for pinligt, at skrive “Hvorfor fanden er du holdt op med at følge mig?!” til folk. Selvom jeg godt kunne finde på det 😉

Og så skal man lige huske, at glæde sig over det gode. Som at man fx har rundet 3000 følgere på det der føromtalte Instagram. Hurra!!!
Og tusind millioner tak, chokoladehjerter og roser Jeres vej <3

 

Photocredit: Getty Images

Photocredit: Getty Images

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *