Lille lykke #14

Man ved det har været en god aften, når man har moret sig så meget, at man helt har glemt at fotodokumentere processen undervejs.

Faktisk er det noget, jeg har øvet mig en del på, på det seneste. Nærværet. Der, hvor man bare drikker kaffe/vin/går en tur uden/ser TV uden at have noget andet kørende samtidig, men bare er.
Noget, jeg har været vanvittig dårlig til tidligere, hvor jeg troede, at jeg var Dronningen af multitasking, der snildt kunne jonglere fem ting på samme tid, men i virkeligheden dækkede over en koncentrationsevne, der er latterligt dårlig.

Ulempen ved alt det nærvær er så, at man glemmer at fortælle om de ting, man ikke får taget billeder af, så her er lidt små, gode ting – med forsinkelse:

Fx en overordentlig rar ”Fætter-Kusine”-fest, der holdtes af den tidligere TV 2 – og MetroXPress-direktør og omfatter de 300 nærmeste chefer/korrespondenter/studieværter i mediebranchen, halvdelen af Christiansborg, et par ministre – og så mig, der var rimelig fejlcastet i den sammenhæng.
Til gengæld er det jo folk, der i den grad forstår sig på at feste, så det var en mægtig aften med gensyn af vildt mange kolleger, studiekammerater og andet godt. Så fantastisk!

At jeg så også fik truet værten med en kiksekage*, forsøgte at overtale Søren Pind til få mig ombord på ministerholdet med det tilbagevendende refrain:
”Argh, come da on, Pind. Det kan sgudda umuligt blive dårligere end det, I har nu”, bad en politichef om at ringe ned på Station City og bestille en vogn med noget ung betjent og cola til roomservice dagen derpå OG kom til at sætte tænderne i nakken på Se og Hørs chefredaktør adskillige gange tilskriver vi altsammen et frygteligt uheld og forbigår det i tavshed.

Iøvrigt er man selv ude om det, når man serverer meget store, meget gode og eksotiske drinks i fadølskrus OG inviterer så mange, at en anden har drukket to liter cocktails, ved et uheld, naturligvis, før man har hilst på halvdelen. Siger det bare.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Har heldigvis også været handy nok til at få samlet min nye solseng og blive helt glad over de hele to (!!!!) dage den har kunnet bruges, hvor jeg også opdagede en utilsigtet farvekoordinering mellem Boligmagasinet, rosé og neglelak (Der i øvrigt er Essies Tart Deco)

Forsøger også lejlighedsvis at købe lidt aflad (Når jeg ikke har brækket, forstuvet, forvredet noget) ved brug af denne ret geniale træningsbog.
Satser benhårdt på at den kan ramme nedfaldsramt 39-årig røv:

 

C and the city blog blogger Anna bogdanova

 

Og så er Wilma jo…. Wilma.
Hvis seneste påhit nu er, at brusenichen er the shizzle at opholde sig i og derfor kun lader sig drive ud derfra under heftig protest:

IMG_6373

 

Det er utroligt, at jeg stadig er i live med det blik…

Forklaringen er, at jeg altid, som i altid, medbringer et eller andet til folk, hvilket kom en del bag på værten den aften. Forsøgte mig med en kæk bemærkning som svar:
“Hey, jeg er fra Jylland. Jeg kan ikke lade være. Det kunne lige så godt have været en kiksekage”
Det virkede desværre ikke sådan rigtigt beroligende, nærmere tværtimod, så jeg var helt glad for, at det var champagne, jeg havde med i stedet. Og at Mediechef 1 og Mediechef 2 ankom samtidig og fik mig trukket med i baren, før jeg også fik tilbudt nogle høns. Eller æg.
Kunne aldrig finde på, at true nogen med kage! Kage skal spises!

 

English recap: A delayed view on some of my small favorite things lately: A great party, testing my new sunbed with wine and magazines, a great book for at quick workout – and the Wilma, the crazy dog, who now prefer to lay in my shower and gets quite cranky when I make her leave… 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.