5 ting, jeg glæder mig til i juli

Normalt har jeg vist en ambition om, at ”Fem at se frem til”-indlæggene kommer nogenlunde i begyndelsen af en ny måned, så I også kan få gavn af dem. Hvordan det så lige er gået hen og blevet den 17 juli, har jeg ikke nogen forklaring på, men jeg antager, at det har noget at gøre med dette cirkus.

Nå. Men bedre sent end aldrig og hvor juni stod i festernes tegn, så er juli noget mere afdæmpet, hvilket jeg tror min lever og aldrende korpus sætter ret stor pris på.
Der er endda også fysisk aktivitet på listen, som skal udføres udenfor i det gode vejr (Og på den måde har man dermed sikret, at det aldrig kommer til at ske. Dansk sommer og min bare r..)

Anyhoodle.
Paris er på tapetet. Har aldrig været der i højsommeren før, så er spændt på, om der overhovedet er nogle parisere hjemme, eller om byen er invaderet af amerikanere.

 

Pont Marie Paris C and the City blog

 

Det besøg bliver kombineret af en anden sommersport, Tour de France. I love it. Ved ikke hvorfor, men det gør jeg.
Især når man kan kombinere det med rosé på altan i ny solseng.

IMG_6321

 

Hvis det bliver vejr til at være aktiv, så skal jeg på SUP-kursus på Amager Strand. Det er noget med at stå op og padle på et bræt og ser sikkert meget nemmere ud, end det er. Men hvis dem, der dyrker det, ser sådan ud som på billedet, så tror jeg godt, at jeg gider .. 😉

 

sup-kursus-

 

Grønnegårds teatret holder udendørs forestillinger sommeren igennem og at sidder der, under åben himmel, en lun sommeraften og se teater, må være noget særligt. Forestiller jeg mig. Så det gad jeg godt prøve, hvis det ellers kan lykkes at lokke nogen med. Mandlige venner er ikke rigtig til den slags kulturelle udfoldelser, har jeg erfaret.

 

kirsebær C and the city blog kerteminde

 

Og så skal jeg æde mig selv ned i kirsebær. Same procedure as every year. Elsker kirsebær! Overvejer endda om jeg skal suse en tur til fine Fyn og Kerteminde på kirsebærfestival.

Hvad har I af spændende planer? Del gerne!

 

English recap: Some of the things I’m looking forward to this month: Going to Paris, Tour de France, watching theater outside in Copenhagen, trying a SUP-board and eating lots, and lots of cherries 

5 thoughts on “5 ting, jeg glæder mig til i juli

    • Du har helt ret. Byen er fortryllende uanset, hvor mange gange man er der. Jeg kom desværre til skade og måtte aflyse i sidste øjeblik, men Paris er heldigivs altid en god idé

  1. Jeg skal også til Paris om lidt, og glæder mig vildt meget. Har boet der tidligere, så det er altid skønt at komme tilbage 🙂 Paris i juli er altid lidt mere turistet, men jeg synes nu ikke, at det er voldsomt mere end normalt. God tur!

  2. Pingback: 5 ting, jeg glæder mig til i august | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.