5 ting, jeg glæder mig til i maj

il_570xN.756631826_lx54Ifølge min kalender er det planen, at jeg skal være fuld fra 1. Maj og frem til juli, så meget festivitas er der på programmet. Det harmonerer rimelig dårligt med nyligt udstedt alkoholforbud, men man kan jo heldigvis godt more sig uden – og til nød justere lidt i invitationerne.
Disse fem ting ser jeg mægtig meget frem til uanset hvad:

1) Besøg af veninde fra Aarhus. Der er lagt op til dulledag galore med spadag hos Samandhi, brunch, shopping, lidt surf, god mad, en lille cocktail og luren på pæne mandetyper (Mig, altså)
Har kun afprøvet spa i opholdsform, så er spændt på at se, hvad dagsudgaven er. Og hvor meget af programmet overophedet hjerne egentlig kan holde til…

2) Cabaret på Det Kongelige Teater-etablissement, hvis jeg ellers kan finde nogen, der vil med og ikke allerede har set den. Wingmen sætter åbenbart grænsen ved den slags… Fanme tarveligt, når man nu, for en gangs skyld, forsøger sig med at være lidt finkulturel.

3) Til bogudgivelse hos denne fine dame, der har begået en fin og meget vigtig bog om, at være barn af en alkoholiker. Det er på tide, at der kommer fokus på, at der også i de såkaldt pæne familier, sker massive svigt, believe me!

4) På isspisningsdate med en sød type på Ismageriet. På tide, har boet her i snart et år uden at have været forbi det, som    nogle kalder Københavns bedste is, så nu skal det være.

5) Gense alle de fineste tv-kolleger ved Nordisk Films legendariske gårdfest
    (Og holde mig ædru undervejs, hvilket virkelig bliver legendarisk)

Og hvis ikke Cabaret bliver til noget, har jeg heldigvis en darkhorse i ærmet. Nemlig en lille skuffeplan om pinse i perfekte Palma med denne labre dame. Hæ hæ.

De fine prints er et Etsy-fund ( Har seriøst snart brug for en afvænning derfra) og findes her.

 

English recap: Some of the things I’m looking forward to in May; Visit from a friend, a show, Cabaret at the Danish National Teather, a release party for a new and very important book, on a icecreamdate and a huge party for all the danish journalists, who works with TV-Broadcasting and are my old colleagues 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.