Sådan overlever du den 14. Februar

Hvis du er mand, sidder du formentlig nu og tænker: ”Hvad?? Er der landskamp? Champions League? Super Bowl, næ, det er slut…. Har jeg bryllupsdag? Har min kæreste fødselsdag? 14 februar? Der sker da intet i dag!”

Hvis du er kvinde, tænker du :”Valentines Day!” Efterfulgt af ”Juhuuu”, ”Grrrrr”, ”Suk” eller ”Pik-mig-i-øret”, alt efter hvilken lejr du tilhører.

Her er overlevelsestricket:
– Hvis du hader Valentines Day
– Hvis du elsker Valentines Day, men er sammen med en, der hader den
– Hvis du hader Valentines Day, men er sammen med en, der elsker den
– Hvis du er pisseligeglad
– Hvis du har brug for en undskyldning for at drikke dig ned og hate på mænd
– Hvis alt hvad der involverer pladderromantisk amerikansk påtvunget hopla, får dig til at gagge
– Hvis du overhovedet ikke aner, hvad jeg taler om og tror, at jeg nu, for alvor, har tabt sutten

Se lige den her. Du vil elske den. Jeg lover det!

main-qimg-f2ad5def7f792daaaa59e14cf48858b5

 

Sidste år var der premiere på 2. Sæson af House of Cards på Valentines Day og det var fuldstændig perfekt i mine øjne! Uanset om man er en eller to, ville fejre eller ikke fejre, så er en seriepremiere-maraton fantastisk. Mangler du inspiration i den retning er “Lilyhammer” på Netflix genial.

I år er det premieren på ”50 Shades of Grey”, der, helt koldt og kynisk, er timet til 14 februar og jeg ved da godt, hvilken af de to, jeg foretrækker… (Ja, jeg har set den, anmeldelse er på vej, og nej, den er ikke helt så dårlig, som anmelderne synes – hvis det kan berolige nogen)

Valentines Day er virkelig en underlig størrelse, for faktisk indeholder den jo præcis alle de ting, som jeg er vældig begejstret for:
Chokolade, blomster, kærlighed, diamanter (Ok… Men så bare alt fra Ole Lynggaard ;)), opmærksomhed, kærlighedserklæringer, champagne…
Alt det gode, samlet i en dag. Og det er jo ikke ligefrem fordi, at vi er forvænte med at svøbe hinanden ind i positiv opmærksomhed, noget, der ellers er lidt af en kæphest for mig. 

Jeg har det bare med Valentines Day, som jeg har det med tvungne bestyrelsesposter til kvinder.
Eller, for nu at blive indenfor det romantiske –
Hvis man dater en, der går kun går ud med en, fordi man er den, der meldte sig som interesseret – og ikke fordi, det er et bevidst valg mellem nogle andre:

Det gider man jo ikke, vel?

Når noget bliver trukket ned over hovedet på en, hvad enten det er af blomsterhandlere eller emsige kvinder, så går det sjove altså af.

Derfor er jeg nu nået frem til følgende kompromis:

1) De oprigtig glade givere skal bare fyre den af.
The sky is the limit.
Hvis du ikke gider nogle af “Valentinesklassikerne”, så er der jo altid koncertbilletter, en hjemmelavet skattejagt eller et klippekort til forskellige hjemlige ydelser… Ja, det var nu fx opvask og støvsugning, jeg tænkte på, men det kan selvfølgelig også være ydelser af en helt anden karakter 😉

2) Til de mere moderate har MetroXpress lavet en serie fantastiske Valentines-kort, der enten kan sendes i en privat besked eller slås op på vedkommendes FB-væg. Det fine er, at der er både noget til singler, veninder, kærester, ”Friends with benefits” og dem, der har lyst til at sende et kort til sig selv. Genialt!

3) Dem, der er sure for en sikkerheds skyld.
Se lige den fine video fra Agent Provocateur igen. Den er SÅ godt lavet og humor hjælper på meget. Især når man spiser chokolade til.

Husk at kærlighed er godt og at meget kærlighed er meget godt. Uanset hvilken form den antager.
Fx har jeg jo en hund, der er ualmindelig ferm på poterne, så jeg er helt spændt på at se, hvad hun har fundet på til i morgen.
Hæ hæ…

Valentines kort metroXpress Christina Melchiors blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.