Lille lykke #7

”Små glæder” hedder fra nu af ”Lille lykke”.
Det lyder på en måde bare bedre, indholdet er stadig det samme: De små fornøjelige ting i hverdagen, der er gode at minde sig selv om ind i mellem, så der ikke går for meget surmule i den.

Christina Melchiors blog

Apropos surmule, så er jeg svært begejstret for disse nødder med stevia-sødet chokolade.
Gode i en snæver vending, hvis januar-slankekure og sukkerdetox er ved at gøre tingene for sure. Eller bare til os, der bliver lige rigeligt bims ved indtagelse af for meget sukker og derfor er væsentlig mere omgængelige, når indtaget bliver styret lidt.

Desværre er det kun lykkedes mig at finde dem i f*cking Fields og jeg vil hellere have en negl trukket af end, at tage derud igen foreløbig, så hvis I ved, hvor de kan scores, så giv lige lyd.

IMG_4613

Pææææææne frimærker på en pakke fra USA.
Er altså mere til designikoner end til Daisy. Og så er de bare labre at se på.

Christina Melchiors Blog Århusgade No.1

Lækker, lækker, lækker mad på Restaurant No. 1.
Virkelig et besøg værd!

Jeg er ellers ret godt vant, men her står kvaliteten mere end mål med prisen.
Der var så mange lækre ting på kortet, at det var umuligt at vælge, så derfor fik vi lov til at dele noget forskelligt. Først tun-tatar med avocado og chili (Som røg ned inden jeg nåede at få den fotoet), så gastroburger med foie gras, trøffel, trøffelfritter og barbequesauce og så til sidst, men slet ikke mindst: Tournesdos lagt i lag med stegt foie gras og trøffel… Yearh, baby!

Christina Melchiors blog restaurant århusgade no 1

 

Hold nu kæft, det var godt. Maden kommer på ingen måde til sit ret på billederne, for der er ret mørkt. Met det er et ret godt tegn for en restaurant, at man under middagen er i gang med at regne ud, hvornår man kan komme igen. Varmeste anbefalinger herfra!

Selskabet var i øvrigt også mægtigt rart, så der blev lige sparket en lille drink ind efterfølgende
IMG_4566

Cocktailbare Kitjn, også i Århusgade, er klart også en anbefaling værd.

 

English recap: Some of the small things I’ve enjoyed in the last week: Cashews covered in chocolate, beautyful stamps with Eames classics, amazing food at Århusgade No. 1 and cherry cocktails at Kitjn, both places in Østerbro, Copenhagen and in great company. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.