Små glæder #5

Beklager “radiotavsheden”, men den onde influenza vil ikke rigtig slippe taget (Og jeg er et skarn til at ligge i min seng og blive ordentlig rask)

Så nu har jeg igen lagt mig selv i forvaring under dynen og selvom der er en sød type, der har lavet ”Trylledrik” til mig, så er det ret begrænset, hvad jeg kan byde ind med fra dødslejet i den sidste uge. Især fordi jeg har været så dårlig, at jeg ikke engang har kunnet drikke kaffe, spise slik eller kage – og så er jeg altså døden nær pænt skidt tilpas, når det kan lade sig gøre!

Heldigvis var der sat lidt ind på kontoen, inden jeg lagde mig, så her er tilbageblik på en virkelig lækker lørdag for et par uger siden, hvor dagen blev skudt i gang med to glade pletnæser på tur. Vi havde nemlig besøg af denne fine, langbenede model-hund og hendes endnu finere model-ejer.

Penny

Og når jeg skriver ”gå tur” betyder det, at Penny og Emily gik i fineste ro og orden, men Wilma som sædvanlig opførte sig som et borderline-tilfælde på speed og jernede hysterisk gøende rundt efter Penny – der, naturligt nok, ikke var med på, at det betyder ”Kom så og leg”.
Hun satte bare de lange modelben i et ekstra gear, så Wilma ikke følge med og jeg ikke kunne følge med Wilma. Utvivlsomt et ømt syn.

Det gav fin appetit til frokost, der heldigvis vankede efter Pletterne havde fyret den af på stranden.

Tak til Emily for at lave “Granatæbletricket”, så der kunne komme kerner på salaten. Til gengæld har jeg nu også afsløret at jeg ikke evner at pochere et æg og måtte koge det i stedet 🙁

IMG_4119

Og kage naturligvis…

IMG_4078

(Æblecrumble. Den smager bedre end den ser ud. Fyi. Og med masser af flødeskum til)

Så smadderhyggeligt og tiden løb så hurtigt, at jeg nåede kun lige at rejse mig fra det ene bord, før jeg skulle sætte mig ved det næste med veninde, flere bobler og seks (!!!) retter på Spuntino. Virkelig lækker mad (Selvom det ikke ligefrem var sulten, der gnavede 😉 )og der skal nok komme en anmeldelse senere.

IMG_4122

 

Og så gik turen videre til Carsten Bang, hans stand-up show ”Dyret” og nogle ret solide gintonics.

IMG_4137

Meget fin aften og det ville have været skønt, hvis Carsten havde gidet stå stille et kvart sekund, så jeg havde kunnet tage et ordentligt billede (!)

Den opmærksomme læser vil nok sige ”What? Har du været social med hele to forskellige mennesker, lavet mad OG bagt, gået tur, spist ude og set noget underholdning? På samme dag?!”

Og ja, det gjorde jeg og ja igen, det var ret meget overkill.

Som jeg har fortalt tidligere så er det noget af en kraftanstrengelse at omgås andre mennesker, frembringe mad, se nogenlunde anstændig ud og være social. Simpelthen fordi jeg bliver for overstimuleret i overophedet stresshjerne.
Så prisen for udskejelserne blev hele søndag og mandag i fosterstilling på sofaen, udmattet og helt rasende, fordi jeg igen havde overhældt mig selv med benzin og sat en tændstik til ved at have gang i for meget.

Nu er jeg jo helt formidabelt dygtig til at slå mig selv oveni hovedet og fyre op for selvhadet, fordi jeg ikke kunne vurdere egne evner realistisk – og det er jo endnu mere åndssvagt. Så det er ret rart med et indlæg som det her, så jeg, om end på bagkant, kan glæde mig over at have kunnet så mange ting på en dag og er heldig over at kende så mange fine mennesker, at jeg, indimellem, bliver overloaded af glæder og fornøjelser.

Og så kan jeg ved samme lejlighed minde mig selv om, at det er ok evt. at lave takeaway-løsningen næste gang 😉

 

English recap: Some of the small things that has made my life more joyful: Lunch and dog walk with a friend and her beautiful black n’white dog, dinner at Spuntino, cake and a stand up show. Love it. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.