Hudstrygejern og fugt til fundamentet

”Og når du så ser i spejlet i morgen, så kan du klart se en forskel” sagde den søde dame, mens jeg tænkte:
”Ja, det er sgu godt med dig, Pinocchio” og ventede på at hendes næse voksede.

Bevares, men man kender det jo efterhånden lidt for godt:
At man bliver lovet komplet udglatning at hele fjæset, der bliver skåret 10 år af alderen og at ALT dårligt, der nogensinde har ramt ens hud i form af pigmentpletter, rynker, store porer, kragetæer, karsprængninger og trist hud forsvinder overnight, hvis bare man lige smider 4 – 6000 kr. efter en hudplejeserie.
Og det eneste, der bliver udglattet er det glatte lag, man får af bankmanden, når kontoen igen er gået i minus, bare fordi man gerne vil ligne sig selv – og ikke den der krøllede type, der stirrer tilbage fra spejlet.

Nu skal jeg nok stoppe rableriet og bare komme til sagen for ja, man kan godt se forskel. Så er det sagt.

Jeg har fået lov til at være forsøgskanin på første klasse henne hos Anette og i den anledning testet Codage, primært serum 1, der er fugt, fugt, fugt, men også alle de andre i kittet. Hvorfor holde sig tilbage, når de alligevel ligger der og gør sig til ? Som man siger 😉

Fugtserummet er virkelig effektivt og giver en god base. Der er simpelthen mere fugt i fundamentet, om man så må sige. Jeg synes især computere og kontorrum har det med at gøre mig knastør i ansigtet og her gør nr. 1 en forskel.
Også nr. 3 er jeg ret pjattet med. Den giver den efterspurgte glød, så man kan se forskel lige med det samme. Efter halvandet år på medicin kan det godt ses på min hud, der er blevet markant mere grå og trist i det og der er nr. 3 et super quickfix.
Det samme gælder nr. 6, der er formidabel at bruge efter en søvnløs nat, uanset hvad årsagen nu er til det… Mini-ansigtsløft på flaske, I kid you not. Til gengæld er der ikke sket det store rynke-wise, men det regner jeg med kommer efter lidt længere tids brug end fire uger.

Jeg ved godt, at jeg har en forkærlighed for fransk skønhedslir, især dem, der som Codage har en skøn historie bag, men jeg synes alligevel, at når man sammenligner pris og kvalitet, så er Codage tæt på at være hudplejens Rolls Royce. Og så er jeg helt pjattet med, at man kan mikse efter behov og at de gode sager findes i så små størrelser, at man kan have dem med på rejse. Love it!

Hvis du gerne vil læse, hvad de andre testere synes, så er et uddrag samlet her.

Codage kan købes i Magasin

 

English recap: I’ve been testing the new french pharmacy brand, Codage, and I’m a huge fan. The quality is really great to the price and you can mix and match, so it suits your skin type perfectly. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.