Forstår ikke… #3

– At jeg aldrig bliver for gammel til at more mig over åbenlyse platheder. Som fx hver gang jeg møder DillerTrans på motorvejen:

10649589_10203944875675184_4633926915787898913_n

Firmaet påstår godt nok , at de hedder LillerTrans, men det må så være det bedst skjulte ”L” nogensinde. Og LillerTrans er da nærmest et endnu værre navn…

– Folk, der i deres Instagramprofil-tekst omtaler sig selv som ”Tidligere blogger”
WTF??!
Hvordan kan det på nogen-som-helst måde være relevant at omtale sig selv som tidligere? Med mindre man har været Dronning eller lignende, men tidligere blogger?

– Hvordan i hede hule helvede jeg kan finde på, at tage i IKEA efter 4 nætter uden søvn og med tømmermænd

– Hvorfor folk køber noget brugt, når de samtidig insisterer på at have bytte – og returret som, hvis det var købt i en   butik.
I drømmer ikke om et cirkus, jeg har med en, der har købt min Kitchenaid, IKKE afprøvede den før hun tog den med og nu påstår, der er noget galt med den og vil returnere det. FML!

– Hvordan det altid lykkes mig at fylde fransk-Ikea-hotdog med så meget dressing, at den revner på midten og jeg, med stor præcision i øvrigt, klemmer alt indholdet ned i mit ærme. Plus halstørklæde, skjorte og bukser.

– Hvorfor jeg altid først opdager ovennævnte, når folk stirrer mærkeligt på den store, gule, lettere indtørrede og  strategisk virkelig dårligt placerede klat på mine bukser

– Folk, der mener at franske-Ikea-hotdogs og kanelsnegle ikke tæller som aftensmad ???!!!
Og hvordan jeg har kunnet kvart-date en af dem.

– Mænd, der endnu ikke har fattet, at det dér snotteri på åben gade er noget af det mest klamme, der findes. Stop det!!!
Hvis du absolut skal tømme bihulerne, så brug dog et stykke papir som os andre normale mennesker!

– Egen evne til at blive så gennemført arrig over ting, jeg selv er skyld i. Slap dog af, kone.

 

English recap: A list of some of the things that I really don’t get. Like why some people don’t think that cinneamombuns aren’t suitable for dinner and why I’m so stupid to go to Ikea with a huge hangover…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.