Glemt genvej til yndlingsserierne

suits-usajpg-455952c7688c81d1

 

I takt med at streamingtjenesterne og TV on demand er rykket ind, er behovet for et omgående seriefix steget betragteligt – i hvert fald her i huset. Det der med at vente på at noget kommer i fjerneren på et bestemt tidspunkt: Nej. Bare nej.

Derfor kan jeg blive tilsvarende junkielignende desperado, når det så viser sig at jeg IKKE kan få mit fix, fordi narrefisse-taktikken åbenbart er helt ok, når man hedder HBO og Netflix. Det er sikkert mig, den er gal med, men jeg havde simpelthen ikke gennemskuet, at de kunne finde på at tage serier helt væk i perioder og at det derfor heller ikke kan lade sig gøre, at se yndlingsserierne gennem den amerikanske afdeling af udbyderne. Og så går hele fidusen ligesom af ”TV når jeg vil have det”-konceptet i min optik.

Uden at gå i detaljer kan jeg godt afsløre, at det IKKE var kønt den weekend, hvor jeg troede at jeg skulle se 3 sæson af Homeland + sæson 3 og 4 af Suits og de så ikke var tilgængelige længere! Narrefisse af værste skuffe. Og så skal I slet ikke få mig startet på, at serier først bliver tilgængelige i Danmark et f*cking ÅR efter at de er færdige med at blive sendt i USA.
I den henseende vil jeg også godt bede de flinke mennesker hos Netflix om lige at opdatere premieredatoerne. Det er decideret tarveligt, at man forudbestiller Homeland på gammeldags dvd, fordi der først er annonceret streaming-frigivelse i 2015 – og i det sekund, at folien så er flået af indkøbet, så ligger den pludselig også online, 6 måneder før annonceret frigivelse. Det er jo ikke fordi, at folk ikke jævnligt spørger til, hvornår de nye sæsoner kommer online – hvilket de så iøvrigt heller ikke svarer på. Virkelig dårlige kundeservice, altså. I stedet burde Netflix da have stor-annonceret, at den nyeste sæson på SÅ efterspurgt en serie er rykket et halvt år frem, men de har tydeligvis mere forstand på PR, branding og markedsføring end jeg har… 😉

Nød lærer som bekendt kvinder at blive kreative, så jeg satte mig for at undersøge udbuddet hos vores naboer og det er heldigvis ikke kun i Melodi Grand Prix, at vi kan sætte vores lid til de skandinaviske broderlande. Langt de fleste serier nemlig sendt tidligere på svensk og norsk TV end i Danmark og derfor har det i årevis været et trick, at man kunne se ”foran” på fx Beverly Hills, Greys Hvide Verden & Desperate Housewives.
Det havde jeg bare lige glemt!

Så med største fornøjelse kan jeg nu berette at 4 sæson af Homeland kommer på svensk TV 1 dagen efter, at den får premiere i USA, dvs. den 6 oktober. Altså om under en uge!!! (Indsæt selv amok-begejstret-smiley)
3 sæson er lige kommet på Netflix, så den kan du lige nå at ræse igennem inden på mandag – og tro mig: Du får lyst til at se sæson 4 meget hurtigt!

Suits sæson 3 kører også på SVT1 om fredagen kl. 22.30 og bliver genudsendt om søndagen.

You are welcome!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.