Udglatning af bekymringskrøllet ansigt

Igen, igen, igen: Tak. Jeg har verdens bedste læsere. I er så søde, givende og rare og skriver kloge kommentarer, fx på indlægget her om at fejle noget oveni hovedet. Beklager, at jeg er noget bagud med at svare på kommentarene, men der kommer også mange mails og beskeder efter sådan et indlæg og jeg prøver at nå at svare alle – men igen: Det er en af de ting, der faktisk er rigtig svært at få gjort.

Lidt i samme boldgade er de fysiske følger af stress og depression. Halvandet års røvtur kan i den grad ses og jeg er virkelig træt af at ligne en gammel sko i fjæset. Derfor er jeg begyndt projekt ”Udglatning af bekymringskrøllet ansigt”, hvor jeg afprøver forskellige ting og dem, der virker, skriver jeg om her.

Faste læsere vil vide, at jeg har en udpræget svaghed for franske skønhedsmærker pga. kombinationen af det bedste fra naturen og videnskaben, gerne med en fantastisk historie oveni. Så jeg var nærmest ved at tisse lidt i bukserne af begejstring, da jeg fik mulighed for at teste det franske mærke Codage, der nu fås i Danmark. Det er simpelthen at være forsøgskanin på første klasse og jeg er fan!

 

Processed with VSCOcam with h3 preset

 

Konceptet er mange forskellige sera, der dækker alle tænkelige udfordringer – og kan kombineres alt efter din dagsform. Det er det, der for alvor er genialt:
At man kan lege den lille kemiker for fuld udblæsning, hjemme på eget badeværelse og selv vælge om det er fugt, energi, mattering eller anti-rynkebehandling (eller det hele) du har brug for. Og endnu mere genialt:
Kun bruge det, de steder, hvor det er nødvendigt. Hvorfor investere i dyr anti-pigmentserum og smøre det i hele ansigtet, hvis det kun er i panden, du har problemet?
Udover 7 forskellige slags serum er der et renseprodukt, en dagcreme og en natcreme. Easy peasy.

Jeg skal nok fortælle mere om virkning og hvad jeg synes er bedst, når jeg slutter testforløbet, men her er foreløbig en introduktion til de forskellige sera og hvad de kan.

 

 

Serum No. 1 er et fugtgivende serum, som giver en ordentligt portion fugt. Hyaluronsyre og antioxidanter er de primære ingredienser, der virkelig tanker op.
Serum No. 2 er matterende og regulerer talgproduktionen, dæmper rødme, udjævner hudtonen og hele huden. Perfekt til fx brug i T-zonen.
Serum No. 3 giver energi og glød til træt hud. Det er en af dem, hvor man kan se forskel meget hurtigt og som jeg er meget begejstret for.
Serum No. 4 er sagen, hvis du slås med pigmentforandringer i huden. Den udjævner og styrker forsvaret mod nye forandringer.
Serum No. 5 er anti-age-afdelingen, der bruges til at rette op og forebygge linjer, folder, tørhed og rynker.
Serum No. 6 er den virkelig potente anti-age serum til 40+. Meget koncentreret og fyldt med gode, virksomme sager. Har man ikke sovet om natten, så er det her trylleformularen, du kører rundt i masken om morgenen og derefter ser mærkbart kvikkere ud.
Serum No. 7 er den, der kan få hys pms-agtig hud til at spinde som en killing.
Meget beroligende, dæmper rødme og irritationer og virkelig behagelig fx ved allergi, for meget sol, 1000 timer foran en computerskærm osv.
Serum No. 10 er et fugtgivende serum til øjnene mod fine linjer og tørhed. Skulle også minimer også mindre hævelse omkring øjnene, men der må mine poser være for store for det har jeg ikke oplevet.
Serum No. 11 er øjenserum-Rolls Roycen ligesom Serum No. 6, som beskrevet ovenfor. Proppet med virksomme og meget effektive ingredienser, som virker på linjer, pigmentering og hævelser og skal bruges af 40+ segmentet. Ellers er den simpelthen for effektiv (I love it!)

Codage produkterne koster fra 190-1315 kroner, langt de fleste sera koster mellem 520-670 kroner for 30 ml og de to øjensera er 15 ml.
De er superdrøje, velduftende på den meget milde og afdæmpede måde og der findes helt sikkert en til dit specielle behov. Find dem i Magasin.
PS: I denne weekend er der 20 % rabat på netop Codage i Magasin. Bare til info 😉

English recap: I’ve been trying these new products from the french brand Codage for nearly a month now, and I’m impressed! It suits all your skins special needs and you can mix n’ match as you please. The Rolls Royce of skincare! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.