Små glæder #3

When life bring you lemons, drink tequila! Eller omskrevet på hverdagsmåden: Når man har en helt ekstrem dårlig uge, så hjælper det faktisk at fokusere indædt på gode ting.

 

Denne uges highlight har fx været fine blomster og vase-aflevering på dørtrin af sød og meget overskudsagtig med-blogger.
Ikke nok med, at hun har købt den fine Lyngby-vase med en anseelig rabat, opbevaret den i månedsvis, da jeg havde glemt alt om det igen og kører ud og afleverer den på mit dørtrin. Næ, der følger skam også blomster med. Så god stil, altså! ( Til gengæld mega-dårlig stil af mig, at jeg netop havde måtte donere chokolade-takken til overboen efter vandskadeassistance)

Flinke mennesker, der stiller deres overskudsfrugt til fri forsyning for forbipasserende. Elsker simpelthen den slags mentalitet, det er så overskudsagtigt og betænksomt, synes jeg og så slipper man også for spildet af de gode sager, der rådner på græsplænen.
Haps haps haps, æblecrumble coming up.

 

unnamed-2

 

God kaffe til overordentlig fair pris og en trøstecroissant on the side fra yndlings Nelles i Odense. Nogle gange ER sukker, hvede og kulhydrater det eneste, der hjælper.
Derudover også et tiltrængt gensyn med hele to gode venner, plus den enes smukke lille datter, efter alt for lang tid og muligheden for at være forsøgskanin på fantastisk hudpleje, der rent faktisk virker – men den skal jeg nok fortælle mere om.

Hvad har gjort din uge ekstra god?

 

 

English recap: This is some of the things that have made my week a little bit more joyful. Flowers from a co-blogger, great coffee, croissants, meeting two dear friends after a long time and the great skincare brand, Codage, that I’m currently testing. What have sprinkled a little sugar on your week?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.