Tirsdags-tip: De perfekte pointed flats

Det spanske highstreet-mærke Mango har det altså med at spytte nogle hits ud ind i mellem i en kvalitet, der er helt i orden.

De spidse, flade sko bliver ikke rigtig til at komme uden om dette efterår, Céline og Saint Laurent har smidt deres (tarveligt) dyre modeller på gaden og så er det altså lidt fedt, at Mango kan lave nogen, der er så fine som disse faktisk er:

33043625_02

 

 

De har den spidse tå, det fine croco-skind og et prismærke på 400 kr. Det er altså lige til at holde ud.

Jeg har overgivet mig og klikket dem hjem i en størrelse større end normalt, fordi de er så spidse, at man kan sparke en myg i r*ven. De er ellers helt normale i størrelsen, jeg gider bare ikke have maste tæer, for så får jeg dem ikke brugt.

Om jeg så i stedet scorer mig en brækket ankel, fordi jeg falder over mine egne spidse snuder må tiden vise. Det vil i hvert fald ikke undre nogen, hvis det sker.

Skoene er som sagt fra Mango og fås lige her med fri fragt.

Husk også, at du stadig kan nå at være med i Facebook-konkurrencen om lækkerier fra Pilgrim. Wilma trækker en vinder i aften, så det er ved at være sidste udkald

English recap: The perfect pointed flat loafers. Available at Mango.com for only 400 danish kroner. Score!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.