Små glæder #2

Skal vi ikke lige se bort fra, at jeg introducerede det nye ”Små glæder”-koncept på bloggen den 20. Maj, og så glemte alt om det igen før to måneder senere? Godt. Så er det en aftale.

Vi iler videre til et skønt menneske, der reddede både min forstand og nærmest mit liv, ved at sende mig i eksil i hendes hus på Langeland, så overbelastet stresshjerne kunne få ro for grotesk larm, der pågik i 22 ud af døgnets 24 timer.

De små halvandet døgn der gjorde virkelig en forskel, for der var bare stille.

Jo, der var bier, der summede, vind i træerne og fugle, der pippede. That’s it! Og net-forbindelse. Ikke et øje var tørt.
Hundedyret og jeg var meget begejstrede.

 

Processed with VSCOcam with h1 preset
Stilhed er SÅ undervurderet. Og alt var pænt. Helt uden filter

IMG_3409 IMG_3410

 

 

Aftenture til Svendborg, hvor man køber lækker fisk på havnen og spiser det på stranden er noget af det bedste i verden. Især når kombineres med aftendyp i lyserød solnedgang.

 

Processed with VSCOcam with h1 preset

(Skjorten er fra Equipment, shorts fra Mango (På udsalg nu) og sandalerne fra Birkenstock til Jer, der er begyndt at spørge efter den slags)

De fineste, velduftende små blomsterknopper på mit citrontræ. Troede godt nok, at den slags kom om foråret, men hvem tæller? Hvis det er et f*ucked up, crazy træ, jeg har, så passer det glimrende ind resten af i husstanden.

 

IMG_3425

 

Tarteletter. Ingen forklaring nødvendig. Og nej, det kan IKKE blive for varmt til tarteletter. Slet ikke når det er den gode, helt-fra-bunden, hjemmelavede slags.

Og, at man kan gå på date med en, der viser sig ikke, at være en mega-mærkelig, social analfabet weird-type (Endnu i hvert fald)

Har I små glæder I vil dele?

 

English recap: Some of the small things, that has sprinkled a little sugar on my life in the past weeks. Eveningtrips at the sea, swimming at sunset and eating fish at the harbor in Svendborg are some of it. Do you have anything in the same category, that you would like to share?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.