Passér gaden. Her er ikke en bid tilbage !

Mosquitoband

 

Man skulle da være et skarn, hvis ikke man sætter pris på at være omsværmet, men når det er myg, der synes man er en lækker snack, så føles det altså ikke som en kompliment her i butikken.

I skrivende stund er jeg udstyret med et øje, der er helt lukket øje af hævelse, fordi tre (3!!!) myg på all inclusive-ferie i nat besluttede at gå ombord på mit højre øjenlåg og erklære området for fri bar. Mit bidrag til festen var, at klø så meget i stikkene, at jeg nu også er iført en fin hudafskrabning over øjet.

Resten af min korpus er dekoreret med et uoptælleligt antal stik på størrelse med hønseæg og mine fødder er så hævede, at jeg ikke kan have sko på. I øvrigt skidetak for at have udstyret mig med et myggestik under foden. Det er slet, slet ikke irriterende!

Hvis Quasimodo havde en tvillingesøster, så ville det være mig. Mit look er…. ubeskriveligt i disse dage.

Jeg synes myggemidler er noget af en tricky business, fordi dem, der virker oftest indeholder så meget gift at man ikke tør smøre det på huden og i øvrigt kun fås i udlandet, hvor restriktionerne er knapt så skrappe. Og de danske midler har jeg ingen effekt af.

Selvom man heldigvis kan være iført solbriller døgnet rundt, er det til at blive sindssyg af alt det kradseri, så jeg har nu klikket en smart dims hjem fra England, som jeg vil prøve om den kan nogle tricks, der får myg til at fucke af.

Det ligner et lille sportsur, man kan have den om anklen eller håndleddet og skulle virke i 14 dage, indtil myggeskræmme-midlet indeni er brugt op. 
Til en pris på ca. 45 kr. gider jeg godt give det et forsøg og  jeg skal nok råbe højt, hvis det virker. Du finder armbåndet her. Og fortæl endelig, hvis du har gode myggeskræmme-tricks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.