#ErIkkeAtTræffe

foto 2

En meget hurtig indtjekning herfra.
Er stadig i live, dog med nød og næppe, idet flere dages kamp-fejring af egen fødselsdag ikke længere er noget, et nu 38-årigt korpus kan klare.

 

foto 1

Jeg havde fødselsdag i fredags, 6. juni. (Ja nul seks nul seks, den har vi moret os rigtig meget over…)
Der var utroligt mange drinks, urimelige mængder kage, dejlige mennesker og en uanstændigt fuld værtinde.
Så fuld, at da det familiære bagland dukkede op til fødselsdagsfejring Part 2 kl. 12 lørdag middag, lå den 38-årige fødselar lit de parade, lejlighed lignede Vesterbro under Distortion og jeg var i øvrigt stadig så fuld, at jeg knapt kunne gå.
Stemningen var en anelse stram, da de gik i gang med oprydning og opvasken…
(Retfærdigvis skal det siges, at jeg ikke har drukket virkelig længe, det havde jeg fuldstændig glemt da musikken spillede og resultatet kom noget bag på mig)

Sol, vand og en fuldstændig fantastisk frokost på en af landets absolut bedste restauranter, Rudolf Mathis i Kerteminde, kan dog rette op på alt, og så var det tid til mere kage og mere fejring…

foto 3

 

Jeg skal nok fortælle mere og lave indlæg om det hele, men lige nu er der nogle flyttekasser, der skal pakkes. Åbenbart kan de ikke hypnotiseres til at fylde sig selv?!
Så hvis, der går et stykke tid inden næste indlæg er det derfor, men der ligger masser af billeder af det hele på Instagram.

Glædelig pinse til alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.