Lige ind på sko-kontoen!

19.104 kr.

Altså nitten-tusinde-ethundrede-og-fire-kroner

Så mange penge har jeg brugt på at være medlem i et fitnesscenter, hvor jeg, helt præcist har været 24 gange de sidste otte år. Med andre ord 796 kroner pr. gang eller næsten fire par at de Valentino-stiletter jeg har ønsket mig ca. lige så længe.

valentino

Det er ret tæt på at være idiotisk!

Jeg betragter det, naturligvis, primært som værende Betalingsservices skyld, fordi penge man ikke ser, reelt, ikke rigtig gælder…

Det gik ellers ret godt med det der træning.
Altså… Efter det første år, hvor jeg lige skulle vænne mig til at være medlem af et træningscenter. Et par år efter kom jeg egentlig ret godt i gang med noget yoga indtil jeg brækkede anklen og da den havde været et års tid om at tage sig sammen til at fungere igen, fik jeg en rygskade som jeg har muntret mig med lige siden og som fuckede up, hver gang jeg gik i gang med noget som helst trænings-agtigt.

Sidste år var der så det store stress-kollaps, der som sideeffekt har den slagside, at jeg har ekstremt svært ved aftaler og at være et bestemt sted til et bestemt tidspunkt. Både fordi der er rod i biokemien i hjernen, der ellers gør, at man kan koordinere den slags og fordi, at det frembringer stress på det gamle, velkendte niveau.
Det lyder jo helt gak, at man får kvalme, ondt i hjertet, svedeture, svimmelhed, knaldende hovedpine, ryster og nogle gange giver sig til at tude over, at skulle klar til en yoga-time, der begynder kl. 18, eller at skulle nå på posthuset en bestemt dag, men sådan er det.

Det er endda helt almindeligt for sådan nogle som mig, der har kørt med speederen i bund i 10 år, at der slet ikke er nogen stresstærskel længere, så alt hvad der lugter af krav, forventning, pligt m.m. sender en direkte tilbage i stressens klamme arme med alle de fysiske og psykiske symptomer – bare man bliver bedt om at sende en mail, foretage et opkald eller udfylde 800 sygemeldings/forsikrings/rådigheds/a-kasse-psykolog-sygehus-læge-papirer, fordi INGEN af de nævnte instanser evner at tale sammen eller sende breve til hinanden.
(Hvis der sidder en kommunal sagsbehandler/politiker/lovgiver derude: Det er IKKE noget, man bliver rask af. Det gør det udelukkende værre, når behandlingen for stress er ro!)

Pardon, det løb lige af med mig, det var ikke meningen, at det skulle blive et sygdomsindlæg.
Den kløgtige læser vil muligvis påpege, at jeg kunne have sat medlemskabet i bero, men jeg havde jo intentionen om at skulle træne…
Forleden fik jeg så endelig slæbt mig hen og, efter en del parlamenteren, lov til at melde mig ud. Seriøst, jeg tror det er nemmere at forlade Jehovas Vidner end at udmelde sig et fitnesscenter!
Naturligvis lige en dag for sent, så jeg hænger på mit medlemskab to måneder endnu…
Men SÅ – om to år og en måned, har jeg optjent det ene par Valentino-babies.
Jävla,  det er dyrt at være dum!

Hav en skøn weekend

*Hvis stresshjerne husker rigtigt, så har City-Pigen gjort sig samme erfaringer engang og overskriften er inspireret deraf. Er det en helt anden, så giv lyd, så jeg kan linke korrekt

English recap: I’ve spend a huuuuge amount of money being a member of a gym – without going. It sums up to 3,8 pairs of my dreamshoes, the Rock Stud from Valentino. I’m an idiot. Have a great weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.