Ting, jeg ikke forstår #2

–   Hvorfor det ikke kan lykkes for nogen, at få lavet en app eller noget andet fikst, så man kan sige: ”Ja- for- f*ucking- helvede-tak til samtlige cookies i HELE verden?!! ”
Jeg.Får.Spat!

–  Ondskaben hos Netflix.
serieslutning
Hvad ligner det, at man sidder med en hel blank weekend, fryseren fuld af kanelsnegle og de mest hardcore Homeland-abstinenser og så har idioterne kun lagt første sæson online? Når sæson 2 udkom i 2013? Gør dog noget!!!

–  Kvinder 45+ til Thomas Helmig koncert. Helt generelt. OMG! Men i særdeleshed, hvorfor ingen fortæller dem, at de skal stoppe med at drikke Pisang Ambon i hvert fald 2 promiller tidligere. Og at det tøj, der var smart i 80´erne ikke har fået renæssance endnu, slet ikke når det er 4 numre for småt og iført en 40-hestes brandert, så ingenting dækkes eller sidder, der hvor det burde sidde. Den eneste, der kan slippe afsted med 80’er outfit i 2014 er Thomas Helmig himself.

–  Er der nogensinde nogen som helst, der har vundet en telefon/Mac/rejse/maleri/ørering/buttplug/trillebør på alle de elendige reklamer I deler på Facebook?
Der er mennesker i mit feed, der deler 15 komplet ligegyldige konkurrencer dagligt og nu er jeg gået i gang med at unfriende. Beklager. Jeg magter det ikke. Og jeg vil sk*ide på om I vinder den halskæde.

–  Egen evne til, ikke bare hver gang, men hver e-n-e-s-t-e gang, at glemme indkøbsseddel når jeg bevæger mig ud for at handle. Og jeg kan jo ikke huske, hvad jeg skal have, vel, så nu ligger jeg inde med udueligt crap til de næste 100 år. Fx afdækningsplastic…. (????!!!!)

– Mænd, der spørger hvilken slags trusser man går i. Altså som i en, man ikke kender specielt godt.
Hvis du synes det er passende at spørge om, så synes jeg det er passende, at du aldrig får dem at se.
Sådan er reglen.

English recap: Another round of  some of all the things, I don’t get. An examble: Why men I don’t know find it appropriate to ask what kind of underwear I’m wearing…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.