Et af mine hemmelige våben

” Kender du til et par strømper, der beviseligt løfter ens røv flere centimeter?”

” Hvem laver habitjakker, der kan bruges uden top under?”

” Hvilken concealer kan dække poser under øjnene – i stedet for at fremhæve dem, så jeg efterhånden ligner en mand?”

Jeg er så utrolig heldig, at folk jævnligt gider gøre sig den ulejlighed, at komplimentere noget tøj eller et par sko, jeg har på. Faktisk skrev en kvinde, der selv er superstylish til mig i dag:
”Du burde sgu leve af det”.

Det kommer så nok ikke til at ske, men jeg blev glad og jeg synes i dén grad at det er vigtigt, at huske at give hinanden komplimenter og huske at nævne, hvad man synes andre er gode til. Ja, det er vældig anti-jante, men der er så mange, der ser det som deres fremmeste mål at pille en ned, så derfor vil jeg helst følge devisen:
”Hvis du synes noget pænt, så sig det” og jeg arbejder en del på selv, at blive endnu bedre til det.

Derfor vil jeg også gerne dele af tips og tricks fx her på bloggen, for ingen er jo bedre end sit hold (Og det gælder i øvrigt alle steder i tilværelsen)
Jeg er så vanvittigt privilegeret, at jeg skal stille ovennævnte spørgsmål til min egen personlige stylist og hvis hun ikke har svaret, så kender hun en, der kan. Udover at være dygtig til at lære fra sig, så er hun også (u)rimelig ærlig og kan fx finde på at skrive: ”Du har tøj nok!”. En idé, jeg dog ikke ved, hvor hun har fået fra…

wedel

Anyhow, hvis du vil lære alle de gode tips i klædeskabet, så er det nu sidste chance for at komme på en hel dags stylingkursus. It’s totally worth it!
Du finder tilmeldingen her.

English recap: My warmest recommodations to the lovely stylist Christina Wedel. Join her stylingcourse and you won’t regret it

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.