Det her er simpelthen dråben!

Meget har man budt mig – sagt med den helt skingre Yvonne-stemme – og jeg synes egentlig, at jeg har taget små halvandet års shitstorm fra A til Z overraskende pænt, alt i alt. Eller, jeg kunne i hvert fald have hældt mere l*rt på bloggen, end jeg har gjort

Fordelen ved the year of crap er, at jeg har tabt mig forholdsvis meget og det er jo altid godt, indtil jeg opdagede en, for mig, fuldstændig ukendt bivirkning af vægttab: Mine fødder er krøbet!

Ja sgu!

Hvis der er en ting, jeg troede var sikker i denne verden, så var det da, at ens fødder forbliver samme størrelse. Måske kan de gå et nummer op ved graviditet, men at de ligefrem kryber – det havde jeg ingenlunde set komme.

Resultat: Alle de sko, jeg samlet i årevis, er nu ½ til et helt nummer for store! Med andre ord står der nu 60 par, komplet ubrugelige, designersko i skabet – og det er sgu for ærgerligt!

Så nu begynder jeg stille og roligt, at sælge ud. Jeg har opdateret min Tictail-shop , sat priserne ned og der ligger også noget her på Trendsales. Hvis du har bidt mærke i nogle af de sko, jeg har haft på og gerne vil have fingre i dem, så sig endelig frem, så finder vi ud af noget. Hvis ikke andet er nævnt, så er de alle i str. 40.

Et af de par, jeg desværre er nødt til at lade gå, er disse superskønne Lazio-støvler fra Isabel Marant, der er komplet udsolgt over alt. Støvlerne er brugt nøjagtig 6 gange, har ingen nævneværdige brugsspor og er i sort ruskind og pels. Hælen er ca. 10 cm høj, nypris 5550,- hos Youheshe.dk og jeg sælger dem for 3500 ,- (Piv!)

isabel-marant-black-lazio-wedge-boots-product-2-4418637-327477917-e1387047513831English recap: By some weird miracle my feet has become one size smaller. So now I have a big sellout of all my designershoes, like theese Isabel Marant-babies. Find more on my Tictail-shop and Trendsales

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.