Mig – efter endnu en samtale med forsikringsselskabet

tumblr_mtlnj5oeoz1qk0j55o2_r1_250

Jeg vedkender mig, at jeg er blond, men det er mig u-b-e-g-r-i-b-e-l-i-g-t, at det skal tage 6 (seks!!!) mails, at få lov til at melde adresseændring hos et forsikringsselskab.

Hver eneste gang, jeg har sendt en mail med den nye adresse, får jeg en tilbage, hvor der står, at de ikke kan finde mig i systemet. Til gengæld kan de godt finde ud af at sende breve til mig. På den rigtige adresse!!!

?

??

??!!

Efterhånden får man jo lange løg af det maileri frem og tilbage og er nødt til at ringe, hvorefter man bliver mødt med:
“Det forstår jeg sørme ikke. Det undersøger jeg lige og vender tilbage”

Hvilket, sjovt nok, aldrig sker.

Det er en lille bitte ting, men når man, som mig, har boet henne i helvede, hvor man skal battle med sig selv om, hvad der er vigtigst den dag: At få børstet tænder eller få noget mad, så er der ingenlunde energi til den slags.

Nu har jeg besluttet, at de finder mig, hvis der er noget, der er vigtigt. Eller de vil have nogle penge af mig. Det plejer de godt at kunne finde ud af, at skrabe til sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.