Udsalg: Dette skal du købe lige nu

Når man bor i landet, hvor det har regnet hver dag siden oktober måned og hvor det er 46 år siden, at der sidst har været så lidt sol om vinteren, så forstår jeg godt, hvis I får lyst til at kaste ting efter mig, når nu at jeg forslår at du går ud og køber solbriller.

Nu er det bare sådan, at det er nu, at det er rasende billigt at købe de dér solbriller. Der skal tømmes ud på lagerne, så der er plads til de nye kollektioner og det begynder at knibe med pladsen. Er du rigtig smart, så sammenligner du lige priserne på de danske og engelske websites, for brillerne kan sagtens være billigere i England pga. kursen.

solbriller1

Jeg har længe haft et godt øje til disse solbriller, men synes alligevel at 3000 kr. var lige i overkanten, så jeg har luret lidt med på sidelinjen under udsalget, og nu, hvor de er sat ned til 99 Euro har jeg klikket dem hjem. Det er alligevel en ret ok besparelse, selvom jeg også klart forventer at bloggerens babe-faktor hører til brillerne og smitter af på mig.!!

solbriller

Et andet solbrillesite, jeg jævnligt besøger og er stor fan af, er Sunglassesshop.
Her er Chanel, Tom Ford, RayBan, Gucci, Oliver Peoples og alle andre fede mærker og lige nu har de udsalg med en besparelse op til 50% og det er både til mænd og kvinder. Med rabatkoden SG20SG får du endda 20 % ekstra rabat oveni!

English recap: Now it’s a really good time to buy sunglasses, since a lot of retailers need space for the new summercollections. I’ve just bought the glasses on the picture: A bargain of 99 euro with a normal price of 330 euro. A great onlineshop is sunglassesshop.co.uk who now has a sale with up to 70% of. Go fetch!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.